STRAVA U INDONEZIJI: Optužili ženu (31) da je rodila guštera! Vlast naredila istragu

Bizarno

STRAVA U INDONEZIJI: Optužili ženu (31) da je rodila guštera! Vlast naredila istragu

Ludi svet -
Debi Nubatonis je navodno posle osam meseci rodila guštera, a gomila je želi linčovati jer misle da se bavi crnom magijom

Svet je u šoku, a državne vlasti žele da saznaju šta se stvarno dogodilo pošto je nekolliko medija prenelo informaciju da je jedna žena u Indoneziji, nakon osam meseci trudnoće - navodno rodila guštera!?

U međuvremenu, besna gomila zapretila je ženi da će je linčovati, jer su je optužili da se bavi crnom magijom. Debi Nubatonis (31) navodno je rodila guštera nakon osmomjesečne trudnoće, a vlasti Indonezije na lice mjesta poslale su tim eksperata koji trebaju razriješiti misteriju.

Stručnjaci su već kazali da je potpuna glupost tvrdnja da je žena rodila guštera, jer je to nemoguće, ali žele doći do logičnog objašnjenja kako bi umirili javnost.

Mediji su priču zasnovali na tvrdnjama babice, ali doktor Mese Ataupa rekao je da je nemoguće da je žena rodila guštera i dosad nikad ne postoji dokazan slučaj rođenja živog organizma druge vrste iz ljudskog tela. Sumnja se i da je žena imala tzv. "pseudotrudnoću", a takvi slučajevi već su zabeleženi. To bi možda moglo biti jedno od logičnih objašnjenja.

http://www.youtube.com/watch?v=hds2lpwif0s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track