PARK SMRTI: Ponovo se otvara najstrašnije zabavno mesto

Skoro svi se povrede kada dođu

PARK SMRTI: Ponovo se otvara najstrašnije zabavno mesto

Ludi svet -
Ovaj tematski park, u kom vas spust niz tobogan može koštati ozbiljne povrede, zatvorio je vrata 1996. nakon niza tužbi i medijskih kritika

Avanturistički park u Nju Džersiju, u kom je poginulo šest, a povređeno više stotina osoba, ponovo je otvoren posle gotovo 20 godina.

Ovaj tematski park, u kom vas spust niz tobogan može koštati ozbiljne povrede, zatvorio je vrata 1996. nakon niza tužbi i medijskih kritika.

Međutim, video na Jutjubu pod nazivom "Najluđi zabavni park svih vremena" inspirisao je vlasnike da ga ponovo otvore.

Bilo je dana kada je u originalnom parku bilo desetak povreda, ali iz nekog razloga, posetioci su mu se uvek vraćali. "Bio sam u parku tri puta kada sam imao desetak godina, od kojih sam dva puta završio u ambulanti", rekao je jedan bivši posetilac.

"Prvog puta sam slomio rebra na Tarzanovoj ljuljašci (moj tata je morao da skoči u vodu da me spase), a drugog sam se spuštao niz padinu u autu bez kočnica i upao sam u kanal. Morao sam da pešačim do izlaza i sve vreme sam plakao".

Iako će novi park biti nešto bezbedniji, i dalje će imati "buntovničkog" duha. Služiće se alkohol, a prodavaće se i majice "Preživeo sam akcioni park".

http://www.youtube.com/watch?v=Lb1h2XqKsIY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track