PETAK 13 JOJ PROMENIO ŽIVOT: Radila 2 posla da bi prehranila decu, a onda se sve okrenulo...

Na baksuzan dan

PETAK 13 JOJ PROMENIO ŽIVOT: Radila 2 posla da bi prehranila decu, a onda se sve okrenulo...

Ludi svet -
Kelsi Začov je na taj nesrećan dan kupila srećku koja joj je donela neverovatnih 66 miliona dolara

Kelsi Začov (24) iz Detroita do skora je morala da radi dva posla kako bi platila sve račune i prehranila dvoje dece.Međutim, sve se promenilo jednog petka 13. kada je ova medicinska sestra, i provremeno konobarica, doživela neverovatnu sreću.

Ona je na taj inače nesrećan dan kupila srećku koja joj je donela neverovatnih 66 miliona dolara. Nakon početne sreće, odmah je zaključila da će trošenje započeti tako da osigura budućnost svojem sinu i kćeri svog dečka, pa će se delom novca pobrinuti za njihove školarine.

"Oduvek sam sanjala o plavom Fordu Mustangu i jednog ću ga dana kupiti, ali osigurati mirnu egzistenciju svojoj porodici je na prvom mestu", rekla je Kelsi. Zanimljivo je spomenuti i da čak 11 dana nije znala da je osvojila 66 miliona.

Međutim, jednom kad je doznala - prvo je prestravila svog dečka. "Mislio je da sam imala saobraćajnu nesreću ili udarila nekog na ulici. Toliko sam urlala", rekla je i dodala da će deo novca potrošiti u dobrotvorne svrhe.

"Oduvek sam htela da otvorim neko sklonište za životinje, ali u prvom redu, moram se pobrinuti za malog", zaključila je majka sedmomesečnog sina.

http://www.youtube.com/watch?v=VftQMEeXdfQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track