NEMAČKI POLICAJCI ŠOKIRANI: Bosanac im pretio vibratorom kad su ga zaustavili!
Foto: AP

U alkoholisanom stanju

NEMAČKI POLICAJCI ŠOKIRANI: Bosanac im pretio vibratorom kad su ga zaustavili!

Ludi svet -
Da u rukama nema opasno sredstvo, već seksualno pomagalo, utvrdili su tek nakon što su ga, sa uperenim nišanom naterali da napusti vozilo

Vozač poreklom iz BiH, nakon što ga je, dok je u Nemačkoj vozio audi, zaustavila policijska patrola, preplašio je tamošnje policajce i primorao ih da iz fotrola izvade pištolje, jer je u ruci imao vibrator, od kojeg su ''saobraćajci'' pomislili da je bomba.

Audi su, ubrzo potom, presreli i primorali ga da se isključi sa autoputa na obližnje odmaralište.

Da u rukama nema opasno sredstvo, već seksualno pomagalo, utvrdili su tek nakon što su ga, sa uperenim nišanom naterali da napusti vozilo.

Nakon toga su tom 45-godišnjem vozaču, kojem ime nije objavljeno, naredili da lokalnoj zdravstvenoj ustanovi da krv, a analizom je utvrđeno da je imao više od dva promila alkohola u krvi. Oduzeli su mu vozačku dozvolu, naplatili kauciju, i pustili ga da nastavi putovanje prema BiH.

Inače, na intervenciju koju će, sigurno je, zauvek pamtiti, nemački saobraćajci su krenuli nakon što su prilimi dojavu iz centrale o "agresivnoj" vožnji pomenutog audija sa luksemburškim registarskim oznakama, a "upecali" su ga kod mesta Gincberg, između Štutgarta i Minhena.

Da je ovaj incident koji se dogodio u petak popodne, a u čijem se središtu našao BiH državljanin, izazvao i te kako veliku pažnju u Nemačkoj, svedoči i podatak da o njemu piše veliki broj tamošnjih medija.

(Depo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track