Najnovije vesti

MISLILI DA JE CRNA MAGIJA: Ovo je čovek koga nisu pustili u Dubai!
Foto: Fejsbuk

Vraćen u Istanbul

MISLILI DA JE CRNA MAGIJA: Ovo je čovek koga nisu pustili u Dubai!

Ludi svet
Zvaničnici na aerodromu u Dubaiju nisu objasnili zašto su zabranili ulaz 53-godišnjem Nemcu koji ima 453 pirsinga plus dva roga na čelu

Rolf Buholc, čovek sa najviše pirsinga na svetu, nije mogao da uđe u Dubai gde je trebalo da učestvuje na jednoj hotelskoj prezentaciji.

Zvaničnici na aerodromu u Dubaiju nisu objasnili zašto su zabranili ulaz 53-godišnjem Nemcu koji ima 453 pirsinga plus dva roga na čelu. Buholc je poslat prvim avionom u Istanbul. Portparol hotela gde je Buholc trebalo da se pojavi rekao je da menadžment hotela i pored svih pokušaja nije uspeo da dobije dozvolu za njegov ulazak u emirat.

 

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Dubai se smatra najotvorenijom od svih zalivskih monarhija. Uz obećanje da se neće nikad vratiti u Dubai iako mu je prtljag tamo ostao Buholc je na Tviteru naveo da je na kraju i dobio odgovor zašto mu nije dozvoljeno da uđe u Dubai.

 

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

"Radnici na imigracionom mislili su da sam crna magija", naveo je on. Buholc, koji radi na informacionim tehnologijama, ušao je 2012. u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najviše pirsinga.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...