MAMINA KONTRACEPCIJA: Rekla mi je da neću ostati trudna ako krompir stavim dole!
Foto: Thinkstock

Šokantno

MAMINA KONTRACEPCIJA: Rekla mi je da neću ostati trudna ako krompir stavim dole!

Ludi svet -
Mladoj Kolumbijki majka je savetovala da upotrebi "metodu krompira" kako bi izbegla neželjenu trudnoću. Kad su doktori otkrili krompir koji je stavila u vaginu, on je već bio proklijao i pustio korijenje u njoj

Doktori koji su 22-godišnju ženu iz Kolumbije primili zbog bolova u stomaku bili su šokirani kad su otkrili neverovatan uzrok njenih tegoba - krompir u njenoj vagini.

Mladoj Kolumbijki majka je savetovala da upotrebi "metodu krompira" kako bi izbegla neželjenu trudnoću. Kad su doktori otkrili krompir koji je stavila u vaginu, on je već bio proklijao i pustio korijenje u njoj.

Kolumbijka je rekla doktorima da joj je majka savetovala da u vaginu stavi krompir kako ne bi ostala u drugom stanju i ona je to poverovala.Sestra koja ju je prva primila i pregledala otkrila je korenje koje je pustio krompir u njenoj vagini. Pošto su doktori uklonili krompir s korenjem iz vagine potvrdili su da to neće ostaviti trajanije štetne posledice na njeno zdravlje. Lekari su bili u šoku i kritikovali su njenu majku zbog takvog nepojmljivog saveta o kontracepciji koji je dala svojoj ćerki, a taj bizaran slučaj najbolje govori dokle može dovesti nedostatak polnog vaspitanja u toj zemlji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track