PAPAGAJ POLIGLOTA: Kad je nestao govorio je engleski, sad ćereta na španskom!
Foto: Vikipedija

Našao vlasnika posle 4 godine

PAPAGAJ POLIGLOTA: Kad je nestao govorio je engleski, sad ćereta na španskom!

Ludi svet -
Malo se zna o Najdželovom kretanju u tom periodu, ali je Čik naveo da je britanski akcenat njegovog ljubimca nestao, i da on sada ćereta na španskom

TORRENS - Papagaj, kućni ljubimac koji je pre nego što je nestao iz svog doma pre četiri godine govorio sa britanskim akcentom, ponovo se sreo sa svojim vlasnikom, samo što sad govori španski.

Do ponovnog spoja starog vlasnika i afričkog sivog papagaja došlo je uz pomoć južnokalifornijeske veterinarke Tereze Miko koja je pobrkala Najdžela za svoju nestalu pticu. Miko je prateći Najdželov mikročip stigla do Darena Čika iz Velike Britanije.

"Predstavila sam se i rekla: "Jeste li vi izgubili pticu?" On je prvo rekao "Ne", jer je pomislio da ja mislim da li je nedavno izgubio pticu", rekla je Miko. Kada je proverila Čikovo ime, i rekla da je i ona imala afričkog sivog papagaja, "on me je pogledao kao da sam luda" i dodao da je njegova ptica nestala pre četiri godine.

Malo se zna o Najdželovom kretanju u tom periodu, ali je Čik naveo da je britanski akcenat njegovog ljubimca nestao, i da on sada ćereta na španskom. To je peto spajanje vlasnika sa izgubljenim papagajima, do kojeg je došlo zahvaljujući Terezi, koja je devet meseci objavljivala oglas da je izgubila papagaja.

Njen Bendžamin je nestao u februaru. Jedna žena pronašla je Najdžela ispred svoje kuće i dovela ga do Miko, pošto je videla jedan od njenih oglasa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track