Najnovije vesti

(VIDEO) Mišel (30) slikala novu kuću da se pohvali prijateljima. Kada je videla fotku, zaledila se..
Foto: Pirntskrin

Duh na prozoru

(VIDEO) Mišel (30) slikala novu kuću da se pohvali prijateljima. Kada je videla fotku, zaledila se..

Ludi svet
22:36h
Lokalni istoričar Andrej Džons (50) tvrdi kako bi lice na prozoru mogao da bude jedino duh Semjuela Kenta, koji je umro 1872. godine

Mišel Midvinter (30) pre mesec dana uselila se u kuću u selu Nort Bredli u Engleskoj i ponosna na svoj novi dom izašla je da slika kuću i to podeli sa svojim prijateljima na Fejsbuku.

Međutim, čim je uslikala fotografiju ugledala je na jednom od prozora nepoznato lice, koje ju je podsetilo na duga nekog starca. 

Mišel, majka dvogodišnje devojčice, vratila se u kuću kako bi provelila da li ima li nekoga, ali je soba u kojoj je videla osobu na prozoru bila prazna. "Neki veruju da je u pitanju senka od cveća, ali ne odgovaraju uglovi", rekla je Mišel.

Mišel je rekla kako je jednom u kući pao sat sa zida, a njeni prijatelji tvrde da se i kvaka jednom okrenula i vrata se sama otvorila, iako sa druge strane nije bilo nikog! Mišel je slike objavila na Fejsbuku, ali niko od prijatelja nije mogao da nađe logično rešenje.

Lokalni istoričar Andrej Džons (50) tvrdi kako bi lice na prozoru mogao da bude jedino duh Semjuela Kenta, koji je umro 1872. godine. Semjuel je bio otac devojčice Konstanse koja je sa 16 godina, 1860. godine brutalno ubila svog trogodišnjeg brata.

http://www.youtube.com/watch?v=UgISL_-rv-U

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...