(FOTO) KAO BEZ KOSTI U TELU: Zlata je najsavitljivija osoba na planeti!
Foto: Profimedia

Počela od 4 godine

(FOTO) KAO BEZ KOSTI U TELU: Zlata je najsavitljivija osoba na planeti!

Ludi svet -
Kasnije je uporedo sa školom, odlazila na časove cirkuskih akrobacija i zaljubila se u ovu veštinu
1 / 5 Foto: Profimedia

Julija Guntel (27), koja nastupa pod imenom Zlata, najsavitljivija je žena na planeti. Kada budete videli šta sve ona može, pomislićete da je njeno telo do gume, ali Zlata je kao i svi mi, samo ima neverovatan talenat.Ova devojka je poreklom iz Rusije, živi u Nemačkoj, a da od svog tela može da napravi šta god poželi, shvatila je kad je imala četiri godine.

Kasnije je uporedo sa školom, odlazila na časove cirkuskih akrobacija i zaljubila se u ovu veštinu. "Čim sam počela da se bavim ovim poslom, postala sam zavisna od njega i shvatila da ovim želim da se bavim čitavog života", rekla je Zlata.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Treniranje gimnastike pomoglo joj je da postane još bolja, a svojim neobičnim talentom izdvojila se od ostalih sportiskinja.

"U Rusiji biti savitljiv je sjajna stvar jer se svi bave gimnastikom, mnogim devojkama se nije dopalo što mogu sve ovo da uradim", rekla je Zlata koja je visoka 170 centimetara.

Svojom savitljivošću oborila je nekoliko svetskih rekorda, ušla u Ginisovu knjigu rekorda, a perfomansima je stekla veliki broj fanova. Za nju nije nikakv problem da svoje telo "upakuje" u kutiju dimenzija 50x50 centimetara i da noge presavije preko glave. Da bi talenat isplivao u najboljem svetlu na svakom njenom nastupu, Zlata vežba svakog dana. Dijetu nikad ne drži.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Za mene je sasvim prirodno da pravim ovakve poze. Ponekad mi bude i malo neprijatno kad zbopg snimanja moram dugo da ostanem u nekom položaju. Ali to je isto kao kad neko dugo sedi, mišići čine svoje", izjavila je Zlata.

Za ovu godinu Zlata nam je pripremila kalendar, svaki mesec obeležen je njenom nesvakidašnjom pozom. I prošle godine je pripremila isto iznenađenje, tad je svoju veštinu pokazivala u kancelariji i u poslovnom odelu, za ovaj kalendar Zlata je u zlatnom kostimu.

Foto Profimedia
Foto Profimedia
http://www.youtube.com/watch?v=lcBdaXopxwM

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track