(VIDEO) SELJAČINA SA MASERATIJEM: Čuva starlete za novac a onda se sa njim kupa u kadi!
Foto: Youtube

Hvalisavac

(VIDEO) SELJAČINA SA MASERATIJEM: Čuva starlete za novac a onda se sa njim kupa u kadi!

Ludi svet -
Zbog njegove sklonosti da kupuje luksuzne stvari poput skupocenog maseratija britanski mediji prozvali su ga - seljačina s maseratijem
1 / 2 Foto: Youtube

Rumun Petre Kraete koji se odselio u Veliku Britaniju kako bi radio kao telohranitelj tvrdi da tim poslom zarađuje toliko mnogo da ne zna šta bi sa novcem.

Da bi to i dokazao, na Jutjubu je objavio video u kojem u rukama drži ogromnu hrpu novca, a potom je gura u džepove, majicu i naposletku sve to baca po sobi.

Zbog njegove sklonosti da kupuje luksuzne stvari poput skupocenog maseratija britanski mediji prozvali su ga - seljačina s maseratijem.

"Moja najveća briga tokom trenutaka predaha je to što si mislim gde ću naći novčanik dovoljno velik da sve stavim u njega. Imam toliko novca da ne znam gde bih ga stavio. Dovoljno da se čovjek rasplače. U Rumuniji nikad nisam imao novca, a sad imam toliko da ga ne mogu celog ni poneti u novčaniku. Da sve pokušam da strpam u džepove od pantalona, ne bih mogao da hodam", kaže nindža Pete, kako su ga prozvali klijenti u Britaniji.

On je 2011. godine postao telohranitelj slavnog britanskog borca Aleksa Rida koji ga je upoznao s brojnim drugim zvezdama Velike Britanije, a Aleksova sad već bivša supruga Keti Prajs bila je zaslužna za to da ga upozna s britanskim starletama pa Petre sad zarađuje, kako kaže, pravo bogatstvo za četiri sata posla.

http://www.youtube.com/watch?v=h30P_Q5yNqQ
http://www.youtube.com/watch?v=pVwGAMl4rSc

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track