LJUDSKA SUROVOST NA VRHUNCU: Meležani nisu prepoznali životinju pa je tukli do nesvesti

Zaštićena vrsta medveda

LJUDSKA SUROVOST NA VRHUNCU: Meležani nisu prepoznali životinju pa je tukli do nesvesti

Ludi svet -
Radnici na plantažama su bili šokirani kada su videli stvorenje koje puzi i bez dlake na telu

Društvene mreže u Maleziji potpuno su poludele kada je za vikend objavljen snimak "čudnog" stvorenja kako puzi kroz plantaže palminog ulja, navodeći na spekulacije da je u pitanju vanzemaljac.

Stručnjaci ipak kažu da ovo nije nikakvo novo svetsko čudo, niti otkriće, nego ipak samo tužni dokaz kako je tretiran život na ovoj zemlji.

Radnici na plantažama su bili šokirani kada su videli stvorenje koje puzi i bez dlake na telu... Iz straha i neznanja o kakvoj se životinji radi, radnici su se okrenuli nasilju.

"Niko od nas nikad nije video tako nešto. Jedan od nas je udarao životinju dok se nije onesvestila", rekao je jedan od radnika. "Mogla je da bude retka vrsta medveda. Kada je povratila svest, naterali smo je da se vrati nazad u džunglu".

Na videu se vidi "čudno" stvorenje koje se bori sa suvim palminim lišćem, bežeći od ljudi koji su ga napali. Neki su čak dali ime čudesnom biću, nazvavši ga "Malezijski Čupakabra", ali Antoni Sebastian rekao je da se životinja nalazi na listi ugroženih vrsta.

"Očigledno je "sunčani" medved", rekao je Sebastijan. "Ono što je zbunilo ljude je manjak krzna. Nije on nikakav vanzemaljac koji je pao sa neba".

http://www.youtube.com/watch?v=OY5jQ99-Eks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track