(FOTO) NISKI, SLATKI, ALI I DINAMITNI: Oni su najniže zvezde u Holivudu!
Foto: Profimedija

Kamera dodaje koji centimetar

(FOTO) NISKI, SLATKI, ALI I DINAMITNI: Oni su najniže zvezde u Holivudu!

Ludi svet -
Kamera po proceni dodaje osam kilograma, tako isto dodaje i visinu, pa tako neki od njih izgledaju dosta više dok su u prirodni maleni

Nećete verovati, ali velike filmske zvezde uopšte ne izgledaju onako kako ih u filmova vidimo. S obzirom na to da kamera po proceni dodaje osam kilograma, tako isto dodaje i visinu, pa tako neki od njih izgledaju dosta više dok su u prirodni maleni.

Danijel Redklif - 165 cmSlavna uloga Harija Potera podigla je Danijela Redklifa u sam vrh svetskih zvezda. Iako možda niste primetili, on je visok tek 165 cm.

Dastin Hofman - 163 cmŽeleo je da bude pijanista, ali to mu nije pošlo za rukom, pa je upisao glumu. Glumio je u mnogim velikim filmovima, među kojima je prvi bio "Diplomac", koji je bio nominovan za Oskara. Malo je poznato da je njegova visina svega 163 cm.

Ris Viderspun - 161 cmRis Viderspun igrala je u visoko budžetnim filmovima, ali nikada nije otkriveno da njena visina jedva prelazi skalu od 161 cm. Ponela je Oskara za glavnu glumicu u filmu "Hod po žici".

Kim Kardašijan - 159 cmKim Kardašijan se "zakucala u zvezde" učestvovanjem u rijaliti programu "U korak sa Kardašijanovima", a usledio je porno-film sa bivšim dečkom o kome se i danas priča. Ali, ne zna se da je visoka svega 159 cm.

Dženifer Lav Hjuit - 157 cmDženifer Lav Hjuit se, glumeći u velikom broju serija, proslavila širom sveta. Na televiziji je pravilo da se sve žene pojavljuju u štiklama, te niko nije primetio da ima svega 157 cm.

Eva Longorija - 153 cmIako je glumica, Eva Longorija slavu nije ponela na filmu, već je radila veliki broj reklamnih kampanja, te se tako vrlo često pojavljivala na naslovnicama mnogih svetskih magazina. Visoka je samo 153 cm.

Ledi Gaga - 155 cmLedi Gaga je karijeru započela u jednoj od njujorških diskoteka, a danas karta za njen nastup iznosi više hiljada dolara. Visina joj nije jača strana. Visoka je 155 cm.

Kortni Kardašijan - 152 cm Ona je slavna rijaliti zvezda, preduzetnik i model. Kortni Kardašijan venčana je sa Skotom Diskom, koji je nedavno izjavio da je zaljubljen u njenu rođenu sestru Kloi. Valjda mu se ne dopada njena visina, koja iznosi 152 cm.

Snuki La Vale - 142 cmPre nešto više od mesec dana Snuki La Vale venčala se sa Džonijem La Valeom, s kojim ima dvoje dece. Visoka je samo 142 centimetra.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track