OTROVALA SE: Ubila se jer nije osnovala porodicu do 30. godine
Foto: Fejsbuk

Nije prežalila smrt majke

OTROVALA SE: Ubila se jer nije osnovala porodicu do 30. godine

Ludi svet -
Jedna devojka (29) se ubila jer joj se bližio 30. rođendan, a nije ostvarila svoju najveću želju koja je bila da ima svoju porodicu

Rejčel Gou iz Haslingdena u Lankašrea grčevito se borila da preboli smrt majke, a i sama je želela svoju porodicu.

Kako se bližio njen 30. rođendan, familiji je otkrila da ne oseća da se ostvarila u životu i da su drugi članovi porodice "sve uradili bolje od nje".

Foto Fejs
Foto Fejs

Istraga je pokazala da se bojala da će je momak Anton Carev (30) ostaviti, pa je bila totalno nesigurna u toj vezi.Na dan kada je odlučila da okonča svoj život dečku je poslala SMS u kojem mu je poželela sve najbolje u životu, pa se otrovala.

Anton je tu noć bio kod prijatelja, a posle je pronašao beživotno telo devojke. U izjavi koju su dali njeni brat i sestra Rejčel je opisana kao srećna osoba, obrazovana i koja je imala mnogo prijatelja. Pre veze s Carevim imala je tri propale veze i velika želja joj je bila da se skrasi.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

"Naš odnos je imao puno uspona i padova zbog njene nesigurnosti. Ona je stalno mislila da ću je ostaviti, ali to nije bilo tačno", rekao je Anton.

Dan pre nego što je Rejčel pronađena mrtva, u novembru prošle godine, par se posvađao jer je Rejčel u njegovom telefonu pronašla poruke koje joj se nisu svidele.

Sutradan mu je poslala poruku u kojoj se oprašta od njega, a Anton je kazao da je mislio da je to normalno jer su se posvađali, ali je opet odlučio da je obiđe, međutim, bilo je prekasno.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(Fokus)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track