(VIDEO) KUĆA IZ SNOVA POSTALA NOĆNA MORA: Evo kako je novim stanarima pretvorila život u pakao
Foto: Printskrin

I ona želela istu kuću

(VIDEO) KUĆA IZ SNOVA POSTALA NOĆNA MORA: Evo kako je novim stanarima pretvorila život u pakao

Ludi svet -
Domaćica iz San Diega započela je eskalirajuću kampanju zlostavljanja kojoj se nije nazirao kraj

San Dijego - Poraz na aukciji za kuću njenih snova naterao je inače mirnu domaćicu da krene u osvetoljubljivi pohod protiv bračnog para koji je ponudio više od nje.

Nakon poraza, Keti Rouv (53) iz San Diega započela je eskalirajuću kampanju zlostavljanja kojoj se nije nazirao kraj. Između ostalog, Rouv je mladi par pretplatila na desetine časopisa, poslala im pošiljku pelena za odrasle vrednu 1.000 dolara, a na kraju je njihovu kuću reklamirala kao odredište lažnih žurki i postavila njihove fotografije na stranicu za lična i seksualna poznanstva.

Rouv je dugo tražila dom svojih snova i nakon što je pregledala više od stotinu kuća koje su se nudile u okolini San Dijega odabrala je bungalov u španskom stilu. Ali, kuća je zapela za oko i mnogima drugima pa je, osim gospođe Rouv, svoje ponude na aukciji podnelo još šest stranaka.

Najbolju ponudu u visini od 779.000 dolara dao je bračni par Rajs – učitelj za decu s posebnim potrebama Džeri i njegova supruga Džanika koja radi kao mikrobiolog u dečjoj bolnici.

Foto printskrin
Foto printskrin

Ubrzo nakon što su s dvoje male dece uselili u kuću, Rouv im je priredila pravi pakao. Počela je tako što je kuću lažno oglasila na prodaju i potencijalni kupci ubrzo su počeli da opsedaju dom porodice Rajs.

U komšiluku su zatim osvanuli leci koji upozoravaju ljude kako se u njihovu ulicu doselio seksualni prestupnik, a za prošli Dan zaljubljenih sve su žene u komšiluku dobile čestitku potpisanu od strane gospodina Rajsa. Naravno, on nikada nije poslao niti potpisao takve čestitke.

Za Novu je godinu gospođa Vord putem onlajn oglasa pozvala srednjoškolce na žurku u kuću Rajsovih, a na Dan nezavisnosti oglašavala je besplatan vatromet i roštilj u njihovom dvorištu.

Maltretiranje je kulminiralo kad je Džeri Rajs na internetu pronašao oglase u kojima njegova supruga nudi seksualne usluge. Njena je slika postavljena uz adresu i poziv da je muškarci dođu posete danju, dok joj je suprug na poslu.

Rouv je odgovarala na poruke upućene na oglas, a jednom je muškarcu odgovorila: "Volim kad me iznenade, kad se muškarac pojavi na vratima i provali u kuću".

Foto printskrin
Foto printskrin

"Biće posebno divlje i vredno tvog vremena", pozvala je sledećeg. Dva muškarca su poverovala i pojavila se pred kućom Rajsovih - jedan je poljubio zaključana vrata dok je drugog Džeri Rajs oterao iz dvorišta.

Kako je vreme prolazilo, bračni par Rajs je počeo sve više da se boji za svoju sigurnost. Krenuli su na tečaj samoobrane i investirali u alarmni sistem s kamerama. Policija je napokon pronašla Rouv nakon što su jedan oglas na stranici za seks povezali s njenim računarom. Uhapšena je i optužena za podsticanje na silovanje i krađu identiteta.

Priznala je krivicu i osuđena je na godinu dana kućnog pritvora i pet godina uslovno. Zabranjen joj je i pristup Rajsovima na deset godina. Njen ju je advokat branio tvrdeći kako je patila zbog manjka sna, nastalog brigom o ćerki, i stresa uzrokovanog suprugovom bolešću.

Rouv je u intervjuu pokušala da objasni šta ju je nateralo da se pretvori u osvetoljubljivog demona: "Toliko sam nade polagala u tu kuću. Kad sam ušla, to je bila moja kuća. Bilo je kao da sam čula ptičice i muziku. I onda sam saznala da je nismo dobili. Bio je to razarajući udarac koji mi je slomio srce", pravdala se Rouv.

Foto printskrin
Foto printskrin

"Danas sam možda najomraženija osoba u okrugu. Užasna, zla osoba koja je htela da povredi fini bračni par. Ali, nisam imala nameru da im", rekla je.

Zanimljivo je da je gospođa Rouv pre nekoliko godina izabrana kao jedna od 50 najboljih majki u San Dijegu zbog dugogodišnje brige za hendikepiranu ćerku. Nedavno je kupila kuću, udaljenu samo kilometar i po od Rajsovih koji zbog toga ne spavaju mirno. "Mislim da sad ima još više razloga da se okome na nas i zbog toga smo itekako zabrinuti za našu porodicu', izjavio je Džeri Rajs.

http://www.youtube.com/watch?v=PTJW6rApozk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track