BIZARNO: Nećete verovati šta piju bodibilderi da bi bili mišićavi
Foto: Profimedia

Nije šala

BIZARNO: Nećete verovati šta piju bodibilderi da bi bili mišićavi

Ludi svet -
Jedan momak mi je prišao i pitao me da li dojim svoju bebu. Kada sam mu odgovorila potvrdno, nagnuo se na trenutak i stidljivo me pitao da li bih mu prodala svoje mleko, ispričala je šokirana majka

Jedna majka slučajno je saznala za novi fenomen među bodibilderima u svetu. Dok je šetala supermarketom sa detetom u kolicima, jedan momak joj je prišao i pitao da li bi mu prodala malo svog mleka.

Kada ga je pitala šta će mu, iznenadila se kada je rekao da mu ne treba za njegovo dete, već kao proteinski suplement za bodibilding. Ovo nije usamljeni slučaj, jer veliki broj fitnes fanatika kupuje majčino mleko preko interneta da bi dobili bolju definiciju mišića.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Jedan momak mi je prišao i pitao me da li dojim svoju bebu. Kada sam mu odgovorila potvrdno, nagnuo se na trenutak i stidljivo me pitao da li bih mu prodala svoje mleko. Ja sam mu rekla da ne bih, ali da postoje banke mleka za njegovo dete, na šta mi je on rekao da mu treba za bodibilding i Krosfit treninge", rekla je ova žena.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Džejk Plet, vlasnik Krosfit fitnes centra rekao je da je ovo novi trend među korisnicima proteinskih supelemenata. "Ne, nije u pitanju šala. Sigurno nikada ne biste pomislili da bi neko pio majčino mleko da bi imao bolju definiciju, ali ljudi to zaista rade", rekao je on.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja