TRAŽILA RAZVOD NEDELJU DANA NAKON VENČANJA: Njegov ogromni penis je moja noćna mora!

Previše za nju

TRAŽILA RAZVOD NEDELJU DANA NAKON VENČANJA: Njegov ogromni penis je moja noćna mora!

Ludi svet -
Bila je to noćna mora. Umesto da uživam u seksu, proživela sam pravu traumu. Penis mu je bio prevelik i ja to nisam mogla da podnesem, ispričala je Aiša sudiji

Nigerijka Aiša Danupava stigla je na sud sa papirima za razvod samo nedelju dana nakon što se udala. Kada je upitana zašto se razvodi tako brzo, majka troje dece šokirala je apsolutno sve na sudu.

"Moj suprug ima preveliki penis. To je jedini razlog ..."

Sudija iz nigerijske pokrajine Zamfara ostao je u čudu, ali gospođa Danupava je mrtva-hladna vrtela svoju priču."Prvi brak mi je propao i kada sam upoznala Alija, pomislila sam da mi je u životu ponovo krenulo. Međutim, idila je trajala vrlo kratko, do naše prve bračne noći ..."

Mesto radnje bila je kuća od Alijevih roditelja. Aiša se jako veselila tom trenutku, a kad ono ..."Bila je to noćna mora. Umesto da uživam u seksu, proživela sam pravu traumu. Penis mu je bio prevelik i ja to nisam mogla da podnesem ..."

Uplakana Aiša nakon te večeri otrčala je kod majke pitajući je za savet, ali umesto razgovora dobila je tablete koje će joj smanjiti bol.

"Nije pomoglo, druga veče bila je traumatična poput prve. Ništa mi nije drugo preostalo nego da zatražim razvod.S druge strane, stidljivi i pomalo ponosni Ali i sam je na sudu priznao da mu je penis veći od prosečnog. Takođe, pristao je na razvod, ali samo pod uslovom da mu se nadoknadi novac od miraza".

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track