(FOTO, VIDEO) PAS U TELU TELETA DADILJA: Dečak (3) jaše i vuče za uši pitbula od 78 kg!

Valjda znaju šta rade

(FOTO, VIDEO) PAS U TELU TELETA DADILJA: Dečak (3) jaše i vuče za uši pitbula od 78 kg!

Ludi svet -
Džordan je odrastao uz Hulka i njih dvoje su pravi drugari, a roditelji se uopšte ne plaše za bezbednost svog sina

Hulk je pitbul je, svemu sudeći, najveći pripadnik te pasmine na svetu i neverovatnije je aktivan i pored svoje ogromne mase. Naime, on je još uvek beba, ima samo 17 meseci, a čak 78 kilograma i njegova glavna uloga je da čuva trogodišnjeg dečaka.

Naime, vlasnici pitbula Marlon (28) i Liza, koji imaju svoju odgajivačnicu pasa, odlučili su da njihovog sina Džordana čuva grdosija od čak 78 kilograma, pitbul koji samo jednim ugrizom može da ubije čoveka. Džordan je odrastao uz Hulka i njih dvoje su pravi drugari. Dečag ga jaše, mazi i gnjavi, dok pitbul sve vreme veoma

"Pas veličine Hulka mogao bi da ubije čoveka ako se nađe u pogrešno vreme. Snaga ove psa je bez premca. Njemu je da otkine ruku čoveku kao da prepolovi čačkalicu. Ali on nema takav mentalitet. Oni su veoma uravnoteženi i nežni", rekao je Marlon.

Ova rasa zapravo zabranjena u Velikoj Britaniji, ali njegovi uzgajivači imaju potpuno poverenje u psa koji čuva njihovog sina.

"Nisam zabrinuta što se Hulk nalazi u blizini mog sina. Oni su u stvari porodični psi. Ljudi kažu da oni odjednom odlepe, ali to se kod nas nijednom nije desilo. Oni svakodnevno treniraju i veoma su umiljati", rekla je Liza.

Marlon, bivši bokser, pre 10 godina je osnovao je svoju firmu uzgoja pasa, i upočetku je iamo samo dva, ali je biznis proširio pošto je povredio ruku.

Psi hranu proteina bogat goveđim mesom i proteinima, baš kao bodibilderi.

http://www.youtube.com/watch?v=vfcJA9l26BY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track