BLUD, RAZVRAT, SODOMA, GOMORA: U ovom američkom gradu seks ne prestaje, voze pijani, sifilis hara

Blud, razvrat, anarhija

BLUD, RAZVRAT, SODOMA, GOMORA: U ovom američkom gradu seks ne prestaje, voze pijani, sifilis hara

Ludi svet -
Savršeni gradić u kome bi svako poželeo da ostari krije još neke kontroverzne i skandalozne tajne koje nisu karakteristične za ovako mirno mesto

Grad Vilidžes u Floridi izgleda kao idealno mesto za penzionere, ali ništa nije onako kako se čini. Mesto krije tajnu.

Grad zauzima područje koje je po površini veće od Menhetna i ima čak 100.000 stanovnika. Ono što ga čini zanimljivim jeste da se veliki broj njegovih meštana kreće ulicama u golf vozilima koje koriste više od automobila. Vilidžes čak drži Ginisov rekord u najdužoj paradi golf vozila, tačnije njih 3.321.

Međutim, "grad u kome su deca zabranjena", kako ga često nazivaju, poznat je i po mnogim incidentima. Mnogi od starih stanovnika su uhvaćeni na delu tokom intimnih odnosa u automobilima ili su čak primećeni u toku tuče oko partnerke. Ovo je vrlo interesantan podatak, s obzirom na to da se radi o bakama i dekama. Deke imaju mogućnost i da kupe vijagru na crnom tržištu, a da pritom plate 12 dolara za svoje uživanje.

U ovom mestu gde 10 žena dolazi na jednog muškarca, takođe je primećen i veliki rast u broju polno prenosivih bolesti. Ginekolog koja je radila 2006. godine u ovom mestu izjavila je da je imala više slučajeva herpesa i kondiloma nego kada je radila u Majamiju.

Gradić je poznat po velikom broju ljudi koji voze u pod uticajem alkohola, koriste ilegalne droge i učestvuju u tučama u barovima.

http://www.youtube.com/watch?v=q2hdL97jVvg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track