(VIDEO) RODITELJI PREPLAŠENI: Naš usvojeni sin je serijski ubica
Foto: Jutjub

Strah od deteta

(VIDEO) RODITELJI PREPLAŠENI: Naš usvojeni sin je serijski ubica

Ludi svet -
Kada je imao tri godine, izbo je lubenicu sa nekoliko noževa i on jednostavno ne može da prestane da priča kako će izbosti roditelje i rodbinu.

Kada je u pitanju podizanje dece, svi mi želimo da naša deca odrastu i budu dobro obrazovani i uzorni članovi društva. Realno, sve dok se oni ne pretvore u serijske ubice, roditelji pobeđuju.

To je zapravo teška borba za Kim i njenog bivšeg supruga Rajana koji su usvojili sedmogodišnjeg dečaka Rilana koji je opsednut noževima. Rilan čak ima i imaginarnog prijatelja koji se zove Blider i da, pogodili ste, on podstiče dečaka da ubije svoje roditelje.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

Kim i Rajan usvojili su Rilana kada je bio beba. Njegova biološka majka je bila zavisnica od droge, a i kod majke i kod oca dijagnostikovan je bipolarni poremećaj.Rilan je postao opsednut noževima i krvlju još u ranom uzrastu. Kada je imao tri godine, izbo je lubenicu sa nekoliko noževa i on jednostavno ne može da prestane da priča kako će izbosti roditelje i rodbinu.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

Rilanov najbliži "savetnik" je njegov imaginarni prijatelj Blider, koji ćesto Rilanu daje užasne ideje. Jednom je navodno rekao Rilanu da sebi odseče prst sa brijačem kako bi mogao da oseti bol i vidi krv.

Jedini način na koji su Kim i Rajan mogli da kontrolišu Rilanove smrtonosne tendencije jeste da ga odvedu na terapije dok se ne budu osećali sigurno i da Rilan neće ubosti nikoga. Terapije ponekada mogu da traju i do sat vremena.

foto jutjub
foto jutjub

Kim i Rajan su se nedavno pojavili u emisiji kod "Doktora Fila" da govore o svojim izazovima sa Rilanom. Oni zaista strahuju da će se njihov sin pretvoriti u serijskog ubicu ili u teroristu.

Nedavno je Rilan poplavio kupatilo, a kada je Rajan pogledao šta se dešava otkrio je da je Rilan krio brijače i viljušku iza toaleta. Podizanje dece je već neverovatno teško, ali je još teže kad si prestravljen od sopstvenog deteta.

Kim i Rajan, roditelji, foto Jutjub
Kim i Rajan, roditelji, foto Jutjub
http://www.youtube.com/watch?v=eu5Wa3rpjYM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track