(FOTO) OVAKO SE GUBI GLAVA: 8 najglupljih stvari koje turisti rade u inostranstvu!

Da li ste među njima

(FOTO) OVAKO SE GUBI GLAVA: 8 najglupljih stvari koje turisti rade u inostranstvu!

Ludi svet -
Pri putovanjima u inostranstvo, svako tu i tamo uradi nešto ludo i neočekivano, ali ovo su najgluplje i najsmešnije stvari koje su se desile do sada

1. Jedan Kinez zaspao je na rendgenskoj traci na železničkoj stanici. Bio je mnogo pijan, tako da nije uspeo da se probudi kada je ova mašina počela da radi. Rezultat je bio rendgenski snimak celog tela!

Foto: Žeijang železnička stanica
Foto: Žeijang železnička stanica

2. Pri čestim i dugim putovanjima, pogotovo ako menjate letove ili prevozna sredstva, neophodno je ponekad se osvežiti u toaletu na aerodromu. Ova devojka je malo slobodnije odlučila da se posluži javnom prostorijom jednog poznatog aerodroma.

Foto: Aerodrom Bankok
Foto: Aerodrom Bankok

3. Na ovoj slici ništa ne deluje sporno. Devojka je odlučila da se ispred kamere malo osveži u prirodi. Ali, ona i njena sestra koja je autor fotografije su uhapšene, s obzirom da su odlučile da se slikaju gole i mokre u svetom Angkor hramu u Kambodži.

Foto: Kambodža Ekspets
Foto: Kambodža Ekspets

4. Podsetimo, dve američke turistkinje urezale su novčićem svoje inicijale u drevni Koloseum, koji je preživeo 2000 godina, i još su se fotografisale ispred zida koji su uništile, što je izazvalo veliku kritiku svetskih medija.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

5. Slikati se u alkoholisanom stanju sa lamom nepoznatog porekla na sred ulice ne može biti opasno.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

6. Jedna Ruskija očajno je želela da ima snimak sa svog putovanja u Hurgadu, koji će se pamtiti doveka. Naletela je na pelikana i odlučila je da ga nahrani bananom. Pelikan nije bio oduševljen tom ponudom, pa se "poslužio" glavom mlade Ruskinje, koja se nije preterano bunila.

Foto: Njuzfler
Foto: Njuzfler

7. Društvene mreže su u jednom trenutku bile preplavljene fotografijama dve mlade nasmejane devojke koje su se približile i pokušavale da što bliže i bolje naprave fotografiju sa krokodilom u Australiji. Ali, ipak su uspele da čak naprave i selfi sa krokodilom i ostanu žive zdrave.

Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

8. Kada odete na odmor i odlučite da uradite nešto potpuno suludo, ništa vas ne može zaustaviti! Pa čak i najsmrtonosnija zmija na planeti! Mladi par je odlučio da istraži divlji život Indonezije, a kada su pronašli ovu opasnu životinju, logično je bilo da se sa njom i slikaju.

Foto: Kejtrs Njuz
Foto: Kejtrs Njuz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track