UMALO OSTALA BEZ RUKU: Zaspala pijana ispred bara na - 30 i dobila promrzline
Foto: Društvene Mreže

Nepromišljen potez

UMALO OSTALA BEZ RUKU: Zaspala pijana ispred bara na - 30 i dobila promrzline

Ludi svet -
Neidentifikovana žena, čije su fotografije podelili na društvenim mrežama, priznaje da je to nešto najgluplje što je uradila

Jedna Australijanka pretrpela je teške promrzline nakon što je poptpuno pijana zaspala ispred bara usred zime.

Neidentifikovana žena, čije su fotografije podelili na društvenim mrežama, priznaje da je to nešto najgluplje što je uradila u decembru.

Pre četiri godine se preselila u Kanadu, a kaže da je tu noć imala totalno "pomračenje uma" kada je da izgubila prijatelje s kojima je došla. Poslednji put je viđena u baru oko 2:30 posle ponoći.

Prijateljima je rekla da ide da zapali cigaretu ispred, pre nego što je nestala dok je napolju bilo minus 30 stepeni Celzijusa.

Pronađena je tri sata kasnije u blizini, ispred staračkog doma sklupčana, a već su joj prsti na rukama bili promenili boju.

"Bilo je 5:45 kad su me našli. U 6:30 medicinska sestra mi je rekla da će mi u najboljem scenariju spasiti prste, a u najgorem da ću od promrzlina izgubiti ruke," rekla je ona.

U bolnici je provela nekoliko dana i rekla je da su želeli da joj ispitaju mehuriće koji su joj se pojavili na prstima, i koliko neko iz Australije može da izdrži na hladnoći.

Plikovi i otečeni prsti su bili jako bolni, prema njenim rečima, pa je morala da uzima jake lekove kako bi ublažila bol. Posle su joj razrezali plikove, ali joj je ostala "zgužvana" koža po prstima, a da li će se njene ruke skroz oporaviti vreme će pokazati.

(Fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track