(VIDEO) Večerao je sa devojkom, a onda je video nešto zbog čega mu je preselo
Foto: Profimedia

Nije želeo da plati račun

(VIDEO) Večerao je sa devojkom, a onda je video nešto zbog čega mu je preselo

Ludi svet -
Britanac Kristofer Voker (28) došao je u restoran na Dan zaljubljenih, a kada je bio pri kraju svog obroka dreknuo je da je u objektu pacov

Kristofer Voker (28) izašao je za Dan zaljubljenih na večeru u restoran, ali sa predumišljajem da ne plati račun. Pogledajte kako se na kratko izvukao.

Stara fora sa bubašvabom koju mušterija pusti kada nema novca da plati račun u restoranu dobila je potpuno novu dimenziju. Britanac Kristofer Voker (28) došao je u restoran na Dan zaljubljenih, a kada je bio pri kraju svog obroka dreknuo je da je u objektu pacov.

Naravno da mu je račun oprošten, ali kada je stigla inspekcija njegova prevara je otkrivena.

Naime, utvrđeno je da je pacov njegov kućni ljubimac, čak i da je malo pre dolaska u restoran bio kod frizera.Kada su pregledane sigurnosne kamere, inspektori su jasno videli kako je Voker pustio pacova iz džepa.

Umesto da večera za džabe, Voker je u policiji registrovan kao prevarant, moraće da plati večeru od 7,25 funti, ali i kaznu vlasniku restorana od 60 funti.

Vlasnik restorana misli da je prevarant preblago kažnjen: "Takvi kao što je on treba da idu na električnu stolicu!", rekao je kafedžija za lokalne medije.

http://www.youtube.com/watch?v=9OD7TEEc8mc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track