DIGLA SE IZ MRTVIH: Starica (92) ustala iz kovčega, pitala gde je, a grobar se samo srušio...
Foto: Profimedia

Horor

DIGLA SE IZ MRTVIH: Starica (92) ustala iz kovčega, pitala gde je, a grobar se samo srušio...

Ludi svet -
Pogrebnik je začuo škripanje poklopca mrtvačkog kovčega i usta su mu se osušila u sekundi, a nekoliko trenutaka kasnije ležao je na tlu, bez svesti

Jedan pogrebnik u Gelzenkirhenu onesvestio se kada ga je starica u mrtvačkom sanduku, koja je proglašena mrtvom, pitala gde se nalazi.Bio je to sasvim običan dana za pogrebnika u nemačkom gradu Gelzenkirhen. Ali, onda je začuo škripanje poklopca mrtvačkog kovčega. Usta su mu se osušila u sekundi, a nekoliko trenutaka kasnije ležao je na tlu, bez svesti. Naime, iz kovčega je provirila glava 92-godišnje starice koja ga je pogledala i pitala: ''Gde sam?''.

Odgovor nije dobila, ali uskoro je i njoj bilo jasno da se ''digla'' iz mrtvih. Staricu su samo nekoliko sati ranije u staračkom su proglasili mrtvom. Kada je radnik primetio da ne diše, pozvao je lekara. On je ustanovio da starica nema puls i da je umrla. I tako je, po kratkom postupku, završila u mrtvačkom kovčegu.

Kada je došao svesti, pogrebnik je još jednom zavirio u kovčeg. Tamo je zaista ležala živa starica otvorenih očiju. Nazvao je Hitnu pomoć, posle čega je prebačena u bolnicu, a njena rodbina obaveštena da je još živa.Reagovala je i lokalna policija, a pod istragom su radnik doma i lekar koji su dijagnostifikovali smrt starice.

Foto: Profimedija
Foto: Profimedija

Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track