NE MOGU, NE ZNAM, NEĆU: 28 znakova da ne funkcionišete u stvarnom životu
Foto: Profimedia

Test stvarnosti

NE MOGU, NE ZNAM, NEĆU: 28 znakova da ne funkcionišete u stvarnom životu

Ludi svet -
Ako se pronađete na ovoj listi možda ne bi bilo loše da malo poradite na sebi.

Nije lako biti mala ribica u velikom zahtevnom akvarijumu koji zovemo stvarni svet, a ako se pronađete na ovoj listi možda ne bi bilo loše da malo poradite na sebi.

1. Ne razumete poentu pospremanja kreveta kada ćete ionako ponovo da legnete u njega2. Nikada sa sobom nemate gotovinu. 3. Redovno se viđate s psihijatrom koji se zove Vino/Pivo/Rakija i on vam je jedina konstanta u životu.4. Namirnice vidite jedino onda kada vam roditelji kažu da odete kući pa usput obavite "šoping" u njihovom frižideru.

5. Ne idete kod doktora kada ste bolesni već bukvalno čekate smrt da biste posetili bolnicu.6. Ne možete ništa da sačuvate – čak ni sopstveni život. 7. Najveći događaj vašeg proleća je premijera nekog banalnog filma koji nema veze ni sa čim.8. Počinjete da sipate vodu u bočicu od šampona jer još uvek niste stigli da kupite novi.

foto profimedia
foto profimedia

9. Baza vaše šminke su ostaci šminke od prethodnog dana. 10. Kad vam ponestane čistog donjeg veša nosite kupaći kostim.11. Napamet znate broj svoje kreditne kartice, ali ne možete da se setite da morate i da pozovete sopstvenu majku.12. Uspete da uprskate baš sve čega se dohvatite, posebno stvari povezane s birokratijom kao što je redovna uplata rate polise osiguranja.

foto profimedia
foto profimedia

13. Sve što vam treba nalazi se u vašoj torbi. Osim opreme za vežbanje na dan kada idete u teretanu.14. Nigde ne idete bez malog pakovanja dezodoransa. Zapravo, nikada niste ni kupili normalno pakovanje i to ne zato što ste škrti već zato što bi ga verojatno izgubili.15. Već dva puta ove nedelje ste se pijani jadali svojoj majci, a tek je sreda. 16. Nikada sa sobom nemate kondome.17. Većinu vremena provodite na društvenim mrežama.18. Ne pamtite kada ste poslednji put promenili posteljinu.

foto profimedia
foto profimedia

19. Zaspite pored na pola pojedene hrane, probudite se i nastavite da je jedete.20. Na tekućem računu imate ravno tri dinara a upravo ste rezervisali skup godišnji odmor.21. Ponekad sanjarite o tome da vas udari auto koji sporo vozi kako biste pomoću naknade otplatili kredite. 22. U širokom krugu izbegavate spoljni svet i pop kulturu.23. Još uvek vam je potreban cimer, kako za stanarinu, tako i za životno osiguranje.24. Vikipedia za vas predstavlja rešenje za sve probleme.

25. U stanju ste da se onesvestite u krevetu – potpuno trezni i obuveni.26. Podgrejani pomfrit smatrate poslasticom.

foto profimedia
foto profimedia

27. Namerno pravite rupe na čarapama.28. Ne možete da izdržite dan bez da guglate potpune besmislice.

(Elitedaily.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track