(FOTO) URNEBESNO: Njegova tetovaža je toliko očajna da je postala senzacija širom sveta!
Foto: Imgur

Nosiće je do kraja života

(FOTO) URNEBESNO: Njegova tetovaža je toliko očajna da je postala senzacija širom sveta!

Ludi svet -
Ova slika se prvi put pojavila na društvenoj mreži Redit, a iako je tetovaža nakaradna, izazvala je mnogo pažnje. Ona se nalazi na dnu stomaka, a čovek koji je pravio tetovažu je bio pijan, a neki smatraju da je bio i pod dejstvom lekova za smirenje

Za početak, jedan savet. Nemojte da idete da se tetovirate ako ste u alkoholisanom stanju ili ako imate malo iskustva u svetu tetovaža! Jedna tetovaža je potpuno osvojila svet, a nakon što se prva slika pojavila, ljudi su širom sveta počeli da je koriste kao sliku koja dokazuje potpuni promašaj!

Ova slika se prvi put pojavila na društvenoj mreži Redit, a iako je tetovaža nakaradna, izazvala je mnogo pažnje. Ona se nalazi na dnu stomaka, a čovek koji je pravio tetovažu je bio pijan, a neki smatraju da je bio i pod dejstvom lekova za smirenje. Na tetovaži je trebalo da bude jedan od Pokemona, “Charmander” koji predstavlja vatreni karakter koji se bira na početku igranja ove video igre.Ovo su samo neke od parodija na trajno obeležje ovog jadnog momka:

Počela je proizvodnja plišanih igračaka

Ilustrovana verzija

I naravno, ako ne želite nikada da zaboravite, tu je i prstenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja