NEVEROVATNO: Bik na ulazu u klanicu kleknuo i počeo da plače!
Foto: Renminbao.com

Priča koja će vas rasplakati

NEVEROVATNO: Bik na ulazu u klanicu kleknuo i počeo da plače!

Ludi svet -
Mnogi veruju da životinje imaju osećaje kakve i ne pretpostavljamo da imaju, poznate su priče o tome da se prilikom klanja životinje umire ukoliko se obred izvodi kako treba, a priča koja dolazi iz Kine, preciznije iz Hong Konga naprosto zvuči neverovatno

Kako prenosi sajt Standard didžital njuz jedan bik kada se našao pred ulaznim vratima u klanicu iznenada se zaustavio i kleknuo na svoje dve prednje noge.Bik je, pričaju svedoci, bio sav u suzama. Kako je on mogao da zna da ga vode u klanicu – postavljeno je pitanje u tekstu?

Ova priča dolazi iz Kine, preciznije iz Hong Konga, a mesar, za koga je navedeno da se zove gospodin Šiu, prisetio se događaja:

“Kada sam video ovu takozvanu `glupu` životinju kako jeca i video strah i tugu u njegovim očima počeo sam da drhtim. Pozvao sam i ostale da vide… I oni su bili iznenađeni. Međutim on nije želeo da se pomeri s mesta, samo je sedeo i plakao, kao čovek, kao mala beba”

foto renminbao.com
foto renminbao.com

Deset snažnih muškaraca koji rade u klanici posmatrali su ovu scenu i svi su bili dirnuti. Na kraju su skupili novac, otkupili ovog bika od vlasnika i poslali ga u jedan budistički manastir da se tamošnji monasi brinu o njemu dok ne ugine.Jedan radnik je, kako prenosi Standard didžital njuz, rekao da se bik pomerio tek kad su mu radnici obećali da ga neće ubiti.

“Objasnite mi, kako je bik mogao da razume ono što ljudi govore”, rekao je na kraju gospodin Šiu.

(Doznajemo.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track