(VIDEO) OVU EKSPLOZIJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Zamalo izgubio život zbog đubreta na šinama
Foto: Jutjub

Opasni metro!

(VIDEO) OVU EKSPLOZIJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Zamalo izgubio život zbog đubreta na šinama

Ludi svet -
Vozovi u podzemnoj železnici mogu da unište bilo šta na svom putu, mogu da budu i nestabilni čak i kada se ne kreću, a to je na teži način naučio jedan radnik metroa

Kako biste preživeli sistem metroa u Njujorku, uvek morate da budete spremni za svakakve moguće opasnosti. Kada se vozite metroom, pazite se ogromnih pacova, brzih brejkdensera i lopava. Ovo su realne pretnje stanovnika Njujorka koji se svakodnevno suočavaju kada putuju metroom.

Možda najveća pretnja od svih su samo vozovi. Ovi demoni brzine mogu da unište bilo šta na svom putu. Mogu da budu i nestabilni čak i kada se ne kreću, a to je na teži način naučio jedan radnik metroa.

Nakon što je sišao na prugu kako bi uklonio đubre, ubrzo je saznao da će taj korak imati velike posledice.

foto jutjub
foto jutjub

Uklanjanje đubreta ubrzo je eskaliralo u glasnu eksploziju.Pogledajte ovaj kratak, ali zastrašujući događaj u videu ispod. Ovo će vas naterati na razmišljanje da li zaista želimo metro u Beogradu?

http://www.youtube.com/watch?v=OwKFEcW_xk4

Srećom, čovek je izašao iz eksplozije bez ogrebotine i uspeo je da ukloni đubre. Policija je trenutno u potrazi za pojednicem koji je ovu limenku bacio i izazvao mnogo ljudi da zakasni na posao.

(ViralNova.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track