STRAŠNE I MRAČNE TAJNE MUŽEVA: Ovih 7 žena saznalo je istinu tek kad je došla policija
Foto: Jutjub

Nisu želele da vide?

STRAŠNE I MRAČNE TAJNE MUŽEVA: Ovih 7 žena saznalo je istinu tek kad je došla policija

Ludi svet -
Neki od ovih ubica su bili toliko dobri da su uspevali da sakriju svoje aktivnosti od svojih žena. Upravo to se dogodilo sa ovih 7 žena

Za uspešnog serijskog ubicu, sposobnost da se uklopi je najvažnija od svega. Na kraju krajeva, niko ne sumnja da prijateljski komšija može da bude ubica. Kao što možete da zamislite, najbolja maska koju mogu da imaju jesu žena i porodica.

Međutim, verovatno mislite da žena u njihovom životu može da bude samo teret. Jer može da postavlja suvišna pitanja i da ih prijavi, zar ne? Ne tako brzo. Neki od ovih ubica su bili toliko dobri da su uspevali da sakriju svoje aktivnosti od svojih žena. Upravo to se dogodilo sa ovih 7 žena.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

1. Keti Vilson

Ona je bičla u braku sa serijskim ubicom 3 godine (od 16 do 19), ali to nisu bile lake i lepe godine za nju. Petar Tobin, njen muž i ubica bi je redovno tukao. Takođe, umeo je kući da dovede prostitutke i da ih napadne pred Keti. Uprkos strašnom tretmanu, Keti nikada nije pomislila da je njen muž serijski ubica.

2. Džudit Moson

Džudit je bila udata za Gerija Ridžveja, poznatog kao "ubica sa Grin Rivera". Prema policiji, Ridžvej je ubio najmanje 49 ljudi, ali je njegov ukupan broj žrtava mogao da bude i dvostruko veći. Džudit je rekla da je on bio idelan muž i poveravala je da je ubica tek kada joj je on lično priznao.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

3. Kerol HofKerol je bila druga žena notornog ubice Džona Vejna Gejsija. Njegov brak se poklopio sa njegovom transformacijom od silovatelja ka ubici. Znaci su bili jasni za Kerol da vidi šta je Gejsi, pogotovo užasan smrad koji se širio domaćinstvom. Miris je bio uzrokovan trulim leševima koje je Gejsi sakrio ispod kuće.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

4. Meri Elizabet Harimen

Meri Elizabet je bila udata za ubicu Rasela Vilijamsa, i ona tvrdi da nikada nije sumnjala u svog muža. Međutim, Rasel je navodno čuvao uspomene ubistava po celoj kući.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

5. Darsi Brudo

Brudo bila je supruga serijskog ubice Džeroma Brudoa. Darsi je ignorisala neke veoma očigledne dokaze o smrtonosnim aktivnostima njenog muža, uključujući i vreme kada je kući doneo pravu ljudsku dojku u katranu kako bio je koristio kao držač za papir.

6. Linda Jets

Linda je bila udata za brutalnog ubicu Roberta Jetsa. Tokom njegovog pohoda, Robert je ubio 13 prostitutki. Uprkos tragovima Linda nikada nije sumnjala da njen muž može da bude ubica tokom 26 godina braka, sve dok joj policija nije rekla.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

7. Fajina Čikatilo

Čikatilo bila je udata za takozvanog kasapina Rostova, takođe poznatog kao Crveni sekačč - Andrej Čikatilo. Andrej je brutalno ubio, osakatio i silovao najmanje 52 žene i dece. Veruje se da je Fajina negde duboko u sebi znala da je njen suprug ubica, ali je bila prestravljena od njega i odbila je da prizna da je on sekač, sve dok je policija nije suočila sa dokazima.

Vrlo je teško poverovati da ove žene nisu imale pojma šta su njihovi muževi. Ali opet, ljudski mozak je moćna stvar. Potpuno je sposoban da negira realnost kada se u njoj vidi nešto što oni ne žele da vide.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track