ONI SU PRIZNALI ŠTO NIKO NIJE: Vara dečka, ali ga i dalje voli i još 20 hrabrih izjava!
Foto: Profimedia

Iskreno

ONI SU PRIZNALI ŠTO NIKO NIJE: Vara dečka, ali ga i dalje voli i još 20 hrabrih izjava!

Ludi svet -
Hrvatica sam, a volim Srbe, Bosance - Priznajem da slušam Cecu, samo kada sam sama. Sramota me da priznam ikome...

Svako od nas u sebi drži nešto čega se stidi.

Nekome ne smeta da priča o tome, čak i sa stručnim licem, ako je neophodno, ali mali je broj onih koji svoje najveće strahove, ili želje saopštavaju ljudima oko sebe.

Neki od ovih ljudi podelili su svoje ispovesti, nade, strahove na jednom sajtu gde se garantuje anonimnost.

Pročitajte neke od njih.

"Priznajem da imam osećaj da me neki hakeri iz Azije posmatraju kroz kameru laptopa""Kupio sam auto na daljinski i stalno stavljam hrčka na auto i vozim ga po kući. Imam 22. godine""Hrvatica sam, a volim Srbe, Bosance. Volim sve dobre ljude i gade mi se oni koji razmišljaju suprotno""Priznajem da slušam Cecu, samo kada sam sama. Sramota me da priznam ikome""Spavala sam sa dečkom svoje najbolje drugarice. A ona to ne zna"

"Priznajem da kad god sušim kosu fenom, okrenem ga prema faci i glumim da sam u spotu""Priznajem, u mom ulazu živi komšija koji ima dete i ženu. Mlađi je od mene godinu dana. Jednom smo se slučajno pogledali u prolazu. Od tada se u mojoj glavi vrte seks sene sa njim, napalim se često na to. Ne znam šta da radim?"

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Koristim komšijin wifi već 3 meseca""Drugarica je gledala kako dečko i ja vodimo ljubav""Uvek se bojim da me roditelji potajno snimaju. Da imaju neke kamere po kući""Priznajem da sam momka prevarila bezbroj puta, ali bez obzira na sve, ja ga i dalje volim""Kao mali mislio sam da su vuk i lisica muž i žena""Imali smo odnose pre 4 dana. Prekosutra bi trebalo da dobijem, a ja se molim Bogu da mu je omaklo i da ovaj tup bol koji sada osećam nije pms... Tako bih volela da sam trudna sa njim. Imamo 19 godina"

"Priznajem da čitam tekstove na ambalaži praška, detrdženta, gela, itd, dok sam na WC šolji""Gledam svoju drugaricu u brkove dok mi priča""Uvek se nasmejem kad negde vidim broj 69""Zimi se uvek plašim da mi se ne dogodi neka nesreća (Da me udare kola, itd) a noge mi nisu obrijane""Juče sam obrisala sve žense osobe iz telefona svog dečka"

"Devojka mi stalno govori kako joj je drago što se dobro slažem sa njenom najboljom prijateljicom, a ne zna da se po 3 nedeljno tajno nalazimo i... znate već šta!""Priznajem da kad mi neko daje pare kažem "Ma, neee, ne treba", a u sebi vrištim "Toooo, pareee!"

(Priznajem.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track