ISPOVEST ŽENE KOJU JE MEDVED ŽIVU ZAKOPAO: Kidao mi je noge dok sam molila za brzu smrt!

Šokantni detalji

ISPOVEST ŽENE KOJU JE MEDVED ŽIVU ZAKOPAO: Kidao mi je noge dok sam molila za brzu smrt!

Ludi svet -
Pokušala sam da pobegnem kad sam ga ugledala. Onda sam se setila prijateljice i zaustavila se, a tada je iskoristio priliku i napao me, rekla je Natalija koja je još uvek u bolnici i oporavlja se od napada

Natalija Pasternak (55) iz Rusije je žena koju je medved bukvalno zakopao živu kako bi je sačuvao za svoj sledeći obrok. Ona je pokušala da se odbrani od njega i udarila ga štapom po glavi, međutim, onda je shvatila da je bolje da umre nego da doživotno bude invalid.

Fotografija koju su napravili lovci u Sibiru pokazuje kako žena leži prekrivena krvlju i lišćem. Medved je očito mislio da je žena mrtva pa ju je pokušao sakriti i vratiti se posle kako bi je pojeo.

Natalija je po šumi šetala sa svojom prijateljicom Valentinom Gorodetskajom i njenim psom kada se pojavio medved."Pokušala sam da pobegnem kad sam ga ugledala. Onda sam se setila prijateljice i zaustavila se, a tada je iskoristio priliku i napao me", rekla je Natalija koja je još uvek u bolnici i oporavlja se od napada.

Ona je rekla kako je njena prijateljica udarala medveda štapom, ali je bio prejak da bi popustio. Onda se okrenuo prema Valentini i udario je u leđa. Odmah zatim se vratio ka njoj i nastavio da joj “kida” noge.

"Valentina je nekako pobegla uprkos njenim godinama i pozvala hitnu. Vrištala sam na sav glas da mi neko pomogne", ispričala je Natalija koja je napokon uspela da prohoda, ali uz pomoć ćerke.

Prvi koji je stigao u pomoć je bio lovac Sergej Ivanov. On je rekao da je životinja ženu bukvalno zakopala kao plen.

"Ugledao sam ženu koja je bila skroz zakopana, lice i ruke su joj bile krvave, ali je bila živa i disala je. Pitala me je jesam li ubio medveda, a potom je rekla da je otkopam", rekao je Ivanov.

(Avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track