KRALJIČIN STRAŽAR UPERIO PUŠKU U TURISTU: Više mu ništa nije bilo smešno!
Foto: Jutjub

Pa se vi šalite

KRALJIČIN STRAŽAR UPERIO PUŠKU U TURISTU: Više mu ništa nije bilo smešno!

Ludi svet -
Posetilac se s njim naime šalio tako što ga je pratio u stopu, ali onda je stavio svoju ruku na njegovo rame, čime je očigledno preterao

Poznato je da turisti tokom poseta poznatoj 'Kraljičinoj gardi' u Londonu vole da zabeleže ovaj trenutak fotografijom ili snimkom. Stražari naime imaju pravila o ponašanju i nije im dozvoljeno nepotrebno da komuniciraju s prolaznicima, a posetioci svakodnevno pokušavaju da ih isprovociraju i testiraju njihovo poznato strpljenje i živce.Ipak, jedan posetilac je ipak preterao, pa je na Jutjubu tako objavljen snimak situacije u kojoj je stražar u jednom trenutku zapretio turisti oružjem.Posetilac se s njim naime šalio tako što ga je pratio u stopu, ali onda je stavio svoju ruku na njegovo rame, čime je očigledno preterao. Čim je stražar uzviknuo "Odmakni se od Kraljičine garde!" i uperio pušku prema njemu, izgubio se u roku sekunde.

Pripadnici ove garde već neko vreme gube strpljenje s turistima koji godinama izvode razne situacije kako bi se nasmejali na njihov račun, ali u šali često pokažu veliko nepoštovanje i neopreznost jer vojnici koji su možda zanimljivi "za videti" u svojim svečanim odorama ipak samo rade svoj posao.

(Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track