(VIDEO) VERUJE DA MU JE SIN ŽIV: Dečak (9) koga je pokosio tornado pojavio se na fotografiji
Foto: Printskrin

Otac ne želi da prihvati istinu

(VIDEO) VERUJE DA MU JE SIN ŽIV: Dečak (9) koga je pokosio tornado pojavio se na fotografiji

Ludi svet -
Amerikanac Nikolas (9) poginuo je u naletu tornada na osnovnu školu Plaza Tauers u Muru 20. maja 2013. godine

Nikolas Mekejb (9) i šestorica školskih kolega poginuli su u razornom tornadu. Šest nedelja nakon njegove tragične smrti porodica je videla Nikolasa na fotografiji.

Amerikanac Nikolas (9) poginuo je u naletu tornada na osnovnu školu Plaza Tauers u Muru 20. maja 2013. godine. Nikolasovi roditelji uvereni su da su videli sina nakon smrti. Njegov odraz pojavio se iza sestrične Madison na fotografiji slikanoj 4. jula.

U prvom planu je devojčica s prskalicom u ruci, a iza nje vidi se još jedan odraz.

"Nisam mogao da verujem svojim očima. Brat mi je rekao kako se naježio videvši fotografiju", rekao je otac i dodao kako je uveren da je na fotografiji jedno dete i dve duše.

"Osećam da je ovde", rekao je otac Skot Mekejb. Dečak je sahranjen u crvenoj majici koju i ima dečak na fotografiji. Mnogi ne veruju da je reč o dečakovom duhu već da je snimatelj tresao kameru i radi se o duploj slici devojčice. Ocu to nije bitno. On zna što je video.

http://www.youtube.com/watch?v=mkUSR6oZ3DI

"Mogu reći što žele. Ja verujem... Verujem da nas čuva", rekao je. U nesreći je osim njega poginulo još šestoro učenika. Tornado je otkinuo krov i sravnao zgradu sa zemljom. Deca su ostala zatočena pod ruševinama koje je uskoro preplavila voda iz popucalih cevi.

http://www.youtube.com/watch?v=dwi4HcrT7VU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track