(VIDEO) MIŠIĆAVI REJVER OSVOJIO SVET: Nećete verovati gde je i šta radi čuveni tehno viking!

Posle 15 godina

(VIDEO) MIŠIĆAVI REJVER OSVOJIO SVET: Nećete verovati gde je i šta radi čuveni tehno viking!

Ludi svet -
Gunter živi u predgrađu Berlina u jednoj sasvim običnoj sivoj kućici kao i većina Nemaca, a trenutno radi kao biolog na Univerzitetu u Berlinu

Pre tačno 15. godina na čuvenom "Fuckparade" u Nemačkoj, legenda je rođena, mišićavi rejver bez majice nazvan tehno viking. Jedno je sigurno, postao je slavan iako to nije možda ni želeo niti potencirao, a osvojio je tehno svet svojom igrom i nekom čudnom harizmom. Reč je o legendi Gunter Akerman.

Gunter živi u predgrađu Berlina u jednoj sasvim običnoj sivoj kućici kao i većina Nemaca, a trenutno radi kao biolog na Univerzitetu u Berlinu. Tih godina kada je i taj čuveni klip snimljen radio je kao drvoseča u jednoj firmi, a vikendom je zajedno sa kolegama voleo da odlazi na tehno žurke i da se opušta od napornog posla.

Kako on iskreno kaže mnogo se kaje zbog tog trenutka i video zapisa jer nije hteo da postane poznat i slavan kao tehno viking.

On i kolege su redovno vikendom konzimirali droge, a u njegovom slučaju oni su uzimali "speed" i uživali na rejvovima po Berlinu. Zato i sada ima posledice od tih droga i dok je radio ovaj intervju non-stop je morao da gleda i secka jednu roze biljku koja mu pomaže da održi koncetraciju.

Momenat kada je taj kultni video zapis snimljen je za njega skroz nepoznat, odnosno uopšte se i ne seća nikakvog kamermana niti da je sniman četiri minuta bez prestanka, jer nije spavao skoro četiri dana i non-stop su rejvovali i nisu prestajali da se drogiraju sav taj period i kako on kaže da je znao da ga snimaju istog trenutka bi mu slomio tu kameru.

On nije uspeo da objasnio svoje vrhunske sposobnosti igranja, već kaže da je osećao da je pun adrenalina i želje za igranjem. Godine 2002. je dobio otkaz u toj firmi, gde je radio kao drvoseča jer je zbog besa udario u jedno drvo koje je palo na supervizora koji je polomio nogu, i tada je počeo da studira biologiju na poznatom Univerzitetu u Berlinu gde sada i radi kao glavni biolog u labaratoriji.

onlyclubbing.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track