(VIDEO) SKANDALOZNO: Misica lagala da boluje od leukemije kako bi uzimala novac
Foto: PRintskrin/Facebook

Uhapšena

(VIDEO) SKANDALOZNO: Misica lagala da boluje od leukemije kako bi uzimala novac

Ludi svet -
O kojim sumama se radi najbolje pokazuje činjenica da je samo na jednoj humanitarnoj akciji za lečenje "hrabre" Brendi prikupljeno više od 14.000 dolara

Brendi Li Viver-Gejts, bivša mis Pensilvanije uhapšena je pod optužbom da je folirala da je obolela od leukemije i na taj način uzimala pare od ljudi koji su želeli da joj pomognu.

Ova dvadesettrogodišnja misica pre dve godine je čak i obrijala glavu kako bi bila što ubedljivija u svojim nečuvenim lažima.

Lagala je čak i svoju porodicu a njena rođena sestra je redovno dovozila na terapiju misleći da Brendi ima mučna zračenja. Za to vreme, bivša misica bi se šetkala okolo i čekala da prođe nekoliko sati koliko terapije obično traju.

Srećom, njene laži nisu predugo trajale. Posle nekoliko anonimnih prijava, policija je privela Brendi Li i ona je brzo poklekla i priznala prevaru. Sada je osumnjičena za iznudu novca, a o kojim sumama se radi najbolje pokazuje činjenica da je samo na jednoj humanitarnoj akciji za lečenje "hrabre" Brendi prikupljeno više od 14.000 dolara!

Suđenje se čeka a titula misice joj je oduzeta.

http://www.youtube.com/watch?v=UyTFd0_HuxM

(insideedition)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track