(VIDEO) SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI RUSIJI: Nabio kantu za đubre profesorki na glavu, pa se pravio lud
Foto: Printscreen Youtube

Bezobrazluk

(VIDEO) SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI RUSIJI: Nabio kantu za đubre profesorki na glavu, pa se pravio lud

Ludi svet -
Iziritirana žena kada je skinula kantu s glave i otresla sa sebe otpatke uzela je istu kantu za đubre i gađala napadača, a zatim ga udarila po glavi dok se on čudio zašto ga udara

MOSKVA – Nekada se govorilo da je “ od kolevke pa do gorba najlepše je đačko doba”, međutim ta čuvena izreka ne bi mogla više da važi ni kod nas, ali ni u svetu, jer današnji srednjoškolci su od napornih postali veoma opasni.

Međutim da je granica između nestašluka i bezobrazluka veoma tanka govori i snimak koji je osvanuo na interentu koji prikazuje kako učenik na glavu prosfesorki nabija ni manje ni više nego kantu za otpatke.

Snimak koji je snimio jedan od učenika negde u Rusiji prikazuje trenutak kada jedan od huligana bez imalo pardona prilazi s leđa profesorki dok piše na školskoj tabli i nabija joj kantu za smeće na glavu.

Smeh učenika se prolomio u učionici, a iziritirana žena zatim je gađala učenika tom istom kantom. Međutim tu nije bio kraj incidenta jer svi učenici prisutni u odeljenju su podržali vandala i krenuli da iritiraju i prvociraju profesorku.

Nesrećna žena pokušala je da se s vandalima izbori, pa je čak tom istom kantom za smeće udarila učenika po glavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track