(FOTO) ZGROZILA SE: U ambalaži soka pronašla ljigavog vanzemaljca
Foto: Twitter/iamlornafisher

Užasno

(FOTO) ZGROZILA SE: U ambalaži soka pronašla ljigavog vanzemaljca

Ludi svet -
Lori je, pošto je popila gutljaj soka, osetila mučninu, a kada je presekla ambalažu zgrozila se ugledavši životinju nalik pužu

Lorna Fišer je osetila čudan ukus soka koji je kupila u supermarketu pa je odlučila da preseče tetrapak na pola i pogleda šta se nalazi unutra. Pronašla je bizarno ljigavo stvorenje kako vreba na dnu kartonske kutije.

Naime, iznenađena čudnim ukusom soka koji je kupila u super marketu, osetila je mučninu u stomaku pošto je presekla tetarpak ambalažu i pronašla, kako tvrdi, "vanzemaljca" nalik na puža u svom soku od jabuka. Lorni je ponuđeno 65 penija za povraćaj proizvoda, čiji rok trajanja ističe u četvrtom kvartalu 2016. godine.

Neidentifikovana masa je poslata natrag na analizu.

Foto: Printscreen Twitter/iamlornafisher
Foto: Printscreen Twitter/iamlornafisher

"Sok smo kupili zajedno sa ostalim namirnicama i potrepštinama, seli smo da doručkujemo i sipali malo soka. Boja tečnosti je izgledala čudno, ali je moj dečko rekao da je to verovatno zato što ga nismo promućkali. Čim smo ga probali osetili smo ogavan ukus, prokiseo. Odmah sam otišla po makaze i presekla ambalažu na pola, kada smo videli to stvorenje koje izgleda kao vanzemaljac na dnu kutije. Osetila sam mučninu u stomaku gledajući u to i setivši se da smo čak popili malo soka. Rok trajanja je bio uredu, nikada više neću kupiti taj sok", rekla je Lorna.

Nakon Lornine žalbe na socijalnim mrežama, zakačivši odurne fotografije ljigave mase žuto-braon boje, narteralo je njene prijatelje da saosete sa njom, a mnogi od njih uporedili su to sa ogromnim pužem.

Predstavnik kompanije je odgovorio: "Moje kolege će se postarati da bude sprovedena potpuna istraga i da srano telo bude poslato na analizu. Visoki kvalitet i sigurnosni standardi koje smo postavili sebi nisu bili ispoštovani u ovom slučaju i izvinili smo se gospođi Fišer."

"Obično tamo kupujemo jednom nedeljno, ali zasigurno imaju neki problem ako može nešto ovako da se nađe u ambalaži soka. Prilično je degutantno i iskreno, osećam se zgađeno. Od sada ću, definitivno, svaki put isipati ceo sok u bokal", završila je Lorna.

(Dailystar)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track