(VIDEO) ZLO NAM SE PIŠE AKO OVO STIGNE DO NAS: 12 najbizarnijih japanskih rijalitija za infarkt
Foto: Youtube/screenshot

Neverovatno

(VIDEO) ZLO NAM SE PIŠE AKO OVO STIGNE DO NAS: 12 najbizarnijih japanskih rijalitija za infarkt

Ludi svet -
Sa naše tačke gledišta, japanski svet igara je najpoznatiji kao vihor polugolih tela , sadističkih izazova i povremenih kapricioznih maskota zečeva na televiziji u boji

Svaka normalna osoba bi pomislila da nijedna od ovih igara ne može biti realna. Ali, ovaj stereotip se danas povukao, brend skandala i mučenja su totalno izašli iz mode devedesetih godina prošlog veka, kada je dostigao svoj vrhunac, ali uzgred budi rečeno, nije mrtav. S vremena na vreme neki novi šou ispliva na površinu da nas podseti da, kada su u pitanju degutantne emisije, Japan definitivno nema rivala. U ovom članku ćemo vam približiti deset najčudnijih japanskih rijaliti emisija.

1. Da li je slatkiš ili nije - U ovoj slasno smešnoj i iskreno nazvanoj igri, javne i popularne ličnosti moraju da pogode koji je od ponuđenih objekata slatkiš. Moraju proždrljivo zagristi objekte za koje smatraju da su slatkiši. Odavde postoje samo dva ishoda - ili zagrizu veliki komad ukosne čokolade ili neku stvar groznog ukusa koji su kreatori ove emisije izabrali. Slatkiši se pravi od japanskog "sokuri" sastojka koji može da oblikuje u zaista zapetljane oblike.

2. U "Orgazmičnim ratovima" homoseksualci pokušavaju da dovedu heteroseksualce do orgazma. Niko ne zna šta kreatori ove emisije pokušavaju da postignu ovom igrom, ali naratori nas uveravaju da je u pitanju pravi obračun.

3. Klizanje po ljudima - U ovoj sofisticiranoj emisiji podmazan i mokar srednjovečni čovek pokušava da kliza po, pogađate, klizavom redu mladih žena u bikiniju.

4. Komičarski duo poznat kao "Dauntaun" je odgovoran za segmente čudnih igara na koje ste možda naleteli na internetu. Zapravo, potpuno je moguće da su za sve, najčudnije momente u japanskim igrama koje su stigle do zapada, odgovorna ova dva komičara.

Jedna od njihovih najpoznatijih bizarnih emisija je nazvana "Downtown no Gaki no Tsukai ya Arahende!!"

5. Takmičenje Mančmelou gumica - se pojavila u pređašnjoj emisiji Dauntaun dua koja izaziva psihički bol, poniženje i okrutnost. U ovoj igri igrači moraju da ustima uhvate slatkiše, dok im je vilica obmotana gumicom.

6. Čovek koji jede špagete u mašini za pranje veša.

7. Još jedan segmenat japanskog dua Dountaun "Gaki no Tsukai" - nešto slično igri pogađanja ili asocijacija. Ovo zvuči dovoljno nevino, sem jedne stvari - jedan od takmičara sedi na stolici raširenih nogu i nosi smrdljivi veš. Ako drugi takmičar, čija je glava između nogu prvog takmičara, ne da tačan odgovor na pitanje - prvi takmičar se približi.

8. Fudbal sa dvogledima

9. U jednom od japanskih gara "Tore!", takmičari moraju da izvše puno bizarnih izazova. Jedan od izazova je odgovaranje na pitanja pre nego što vas mašina mumifikuje.

10. Pre "Tore!" emisije, aktuelna je bila emisija "Dero!" koja je zapravo samo starija verzija iste igre. U ovom šou takmičari su morali da odgovore na pitanja brže od ostalih, pod počinje da se pomera i onaj takmičar koji najsporije odgovori na pitanje propada. "Tore!" je bio toliko popularan da je inspirisao američki šou "Exit".

11. Skinite devojku - u ovoj igri takmičar pokušava da sruši cigle iza kojih stoji prelepa naga žena. U međuvremenu, takmičar je privezan kanapom, koji ostali ljudi koriste da ga povuku nazad u veliku kadu katrana.

12. Otpevaj šta se desilo - muški takmičari moraju da pevaju karaoke dok ih prelepa devojka oralno zadovoljava. Takmičar mora da otpeva celu pesmu bez gubljenja staloženosti da bi dobio milion jena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track