(FOTO) ZBOG DEVOJKE JE ZABORAVIO NA PRIJATELJE: Pogledajte na koji način su mu se osvetili
Foto: Facebook/screenshot

Morbidno

(FOTO) ZBOG DEVOJKE JE ZABORAVIO NA PRIJATELJE: Pogledajte na koji način su mu se osvetili

Ludi svet -
Njegovi prijatelji su pre nekoliko nedelja svi bili na okupu u kafiću i shvatili da oni za njega više ne postoje

Kada je Keiran Kejbl (20), iz južnog Velsa, Engleska, počeo da se zabavlja sa Džes Ferguson (19), njegovi prijatelji su bili razočarani jer je on nestao iz njihovih života. Posle osamnaest meseci neuzvraćenih telefonskih poziva i imejlova, pedestet Keiranovih prijatelja je odlučilo da ga iznenadi sa lažnom sahranom. Ceremonija je uključivala sanduk, pogrebna kola i govor.

"Keiran je imao osamnaest meseci da zadrži svoje prijatelje, ali nažalost, čekanju je sada kraj i on je otplovio u raj", pročitao je svoj govor jedan od njegovih prijatelja, "A ono što najviše boli je da nismo imali vremena da kažemo jedno drugom poslednje zbogom, jer se njegov status veze promenio iz 'slobodan' u 'u vezi'."

"Keiran je u vezi nekoliko meseci i svi imamo osećaj da je preminuo jer ga niko od tada nije video", rekao je Ben Sulivan.

Kako kažu, pre nekoliko nedelja su svi bili na okupu u kafiću i shvatili da oni za njega više ne postoje. Pošto nije hteo da izlazi sa njima, odlučili su da mu naprave sahranu. Jedan od njegovih prijatelja je potrošio čak dva dana praveći kovčeg.

Keiran, koji je najzad pristao da se nađe sa drugarima, nije imao predstavu šta ga čeka. Iznajmili su automobil u kom su ga vozili od kafića do kafića.

Danijel Bandok, prijatelj, čitao je priče iz Starog zaveta.

Putevi su bili zatvoreni.

"Bio sam šokiran i nisam znao šta da kažem ili uradim", rekao je Keiran.

(Boredpanda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track