2 LITRE ALKOHOLA DNEVNO: Evo šta se desi kada pijete ovoliko 30 godina!
Foto: Ilyke

Jezivo

2 LITRE ALKOHOLA DNEVNO: Evo šta se desi kada pijete ovoliko 30 godina!

Ludi svet -
Ovo piće može da ima raspon alkohola od 40% do 60%. kao što možete da očekujete, ovo je imalo strašne efekte po njegovo zdravlje

Svi znamo da alkohol nije dobar, ali naravno svi još uvek popiju s vremena na vreme. Nažalost, to je ljudska priroda, jer uz alkohol se opuštate i zabavljate. Sa ozbiljne strane, ovde se nalazi primer zbog koga ćete verovatno prestati sa unošenjem alkohola zauvek.Čovek u Kini razvio je "konjski vrat" posle ispijanja 2 litre žestokog alkoholnog pića dnevno 30 godina. To je zaista mnogo alkohola. Hong Šu, navodno je pio neverovatnih 2 litara kineskog pića koje se zove bažiu. Samo da vam skrenemo pažnju, ovo piće može da ima raspon alkohola od 40% do 60%. kao što možete da očekujete, ovo je imalo strašne efekte po njegovo zdravlje.

Kao rezultat unošenja ovoliko alkohola, Hong Šu razvio je retko stanje koje se zove Madelung bolest, koja je izazvala da se velike količine masnih naslaga akumuliraju na vratu. Ovo jezivo stanje izazvalo je Šuov vrat da nabubri 16 sm u širinu i 14 santimetara u dužinu.Ne plašite se previše za Honga, prema izvorima on je imao 3 operacije kako bi uklonio masne naslage i sada se oporavlja. Dobre vesti z anjega zhaista, sigurno nije zabavno hodati sa ovolikim masnoćama na telu.

(foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track