Najnovije vesti

(VIDEO) Svaki dan uzima spermu od prijatelja i stavlja je na lice. Evo kakav efekat je postigla
Foto: Printskrin

Neobični kozmetički tretmani

(VIDEO) Svaki dan uzima spermu od prijatelja i stavlja je na lice. Evo kakav efekat je postigla

Ludi svet
Blogerka Trejsi tvrdi da svakog jutra na svoje lice maže spermu, a ovaj tretman joj navodno pomaže oko kožne bolesti koja izaziva crvenilo pod nazivom "rosacea"

Majka dvoje dece i bivši model, Trejsi Kis, kaže da primena sperme kao kozmetučkog tretmana pomaže da joj koža bude meka i da izgleda zdravo.

"Znam da u spermi ne postoje hemikalije, prirodno je, aktivo i sveže koliko može da bude", objasnila je Trejsi.

Blogerka je istakla da nije uključena u proizvodnju sperme koju dobija od prijatelja, već da je to nešto što bi on svakako radio svakog dana.

Gledaocima koji imaju partnera je savetovala da ga "iskoriste" u ove svrhe, kao i da će sama kada bude imala muža koristiti svako jutro.

U videu na Jutjub kanalu je pokazala gledaocima kako izgleda kutija u kojoj dobija spermu, a onda i demonstrirala sam tretman mazanja iste na lice.

"Uporedila bih osećaj sperme na licu kao kada žvaćete žvaku i udahnete vazduh, koji je hladan i daje vam osvežavajuć osećaj", istakla je ova blogerka.

Miris sperme joj ne smeta i kaže da ukoliko donator jede zdravo i balansira dijetu, sperma će imati svež miris. Koliko god bizarno zvučalo i izgledalo sve ovo šta Trejsi radi, možda i ima neke trunke istine u tome da sperma može imati pozitivne efekte na kožu.

Ona sadrži proteolitičke enzime, koji su dizajnirani da rastaču proteine. Kada bi se redovno nanosili na kožu, ovi enzimi bi mogli da pomognu da se skinu mrtvi slojevi kože, nakon čega bi ona bila glatka.

Sperma takođe sadrži cink, magnezijum, kalcijum, kalijum i fruktozu, koji bi mogli da budu dobri za kožu, ali su prisutni u veoma malim dozama.

Pogledajte video:

(Mirror)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...