MNOGIM MUŠKARCIMA ON JE SADA IDOL: Lažirao sopstvenu smrt kako bi izbegao da se oženi!
Foto: Ilyke.com

Uplašio se

MNOGIM MUŠKARCIMA ON JE SADA IDOL: Lažirao sopstvenu smrt kako bi izbegao da se oženi!

Ludi svet -
Verenik je lažirao sopstvenu smrt i to telefonom pretvarajući se da je sopstveni otac koji joj saopštava strašne vesti - sve to kako bi izbegao dan koji se bliži, venčanje.

Buduća nesuđena nevesta Aleks Lančester (23), primila je telefonski poziv nekoliko meseci pre venčanja sa Takerom Blendfordom (23) kako je on poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Ona je pozvala njegove roditelje kako bi im izjavila saučešće, ali su joj oni rekli da je živ i zdrav i gospođica Lančester je brzo saznala da je on lažirao sopstvenu smrt kako bi izbegao venčanje.

Aleks Lančester upoznala je Takera Blandforda dok je studirala u inostranstvu na Univerzitetu u Konetikatu."Uništio je moje poverenje i nisam sigurna da li ću ikada moći da budem ponovo u vezi. Sve što sam ikada uradila to je bilo da sam ga volela. Toliko mi je muka od toga da se neko zeza sa mnom i drago mi je da sam ga se otarasila", rekla je Aleks."Kada pogledam unazad, možda i jesam bila naivna, ali sam ga stvarno volela i nikada nisam pomislila da bi on preduzeo takve ekstremne mere da bi me ostavio. Plakala sam sve dok se nisam osetila praznom, a sada sam stvarno ljuta. Provešću naš nesuđeni dan venčanja stvarajući neka nova sećanja bez njega. On je lažov i kukavica. Lažirao je čak i svoj glas na telefonu predstavljajući se kao njegov otac u žalosti. Kakva bolesna osoba može da uradi to svojoj verenici posle dve godine veze? To je odvratno!"

Gospođica Lančester prvi put je srela Blandforda u avgustu 2012. godine dok je studirala u SAD.Radila je u bioskopu Univerzitetskog kampa gde je prvog dana na poslu upoznala - njega."Bio je veliki gospodin, uvek me je vodio na večere i kupovao mi je sjajan nakit. Nikada se nisam toliko zaljubila kao u njega. Svake nedelje me je vodio na palačinke, to je bilo tako slatko", rekla je i dodala:" Svakog 10-og u mesecu proslavljali smo dan kada smo postali par i to nekom luksuznom večerom. Najgora stvar za mene bila je da ću jednoga dana morati da ga napustim i da se vratim u Englesku. Pomisao na to slamalo mi je srce."Nakon godinu dana provedenih zajedno, počeli su da planiraju njen povratak u Britaniju, ali on je tada zaprosio. Svakodnevno su razgovarali i počeli su da prave planove da zajedno provedu ceo život.Aleks je počela da organizuje svoju svadbu iz snova i odredili su datum za veliki dan - 15. avgust 2014. godine. Kupila je unikatnu ručno pravljenu venčanicu i izabrala je svaki detalj za tu priliku.Pristala je čak i da plati avionsku kartu za njega da dođe u Britaniju kako bi pomogao u organizaciji venčanja i da uživaju u odmoru zajedno.

" Dala sam sve što sam imala, iako nisam imala mnogo novca. Kako su prolazile nedelje do ponovnog susreta, bila sam ljuta od uzbuđenja.""Nekoliko dana kasnije, Taker me je pozvao i rekao da je rezervisao mesto i da ćemo se venčati u kampu, tamo gde smo se i upoznali, bila sam u ekstazi. Nisam mogla da zamislim ništa romantičnije."Aleks je požurila da sve završi do velikog dana i potrošila 600 funto na fotografe, pozivnice i haljine deveruša. Međutim, nedelju dana pre nego što je Taker trebao da sleti u Britaniju, ona je dobila zastrašujući telefonski poziv."Podigla sam slušalicu i muški glas mi je rekao da je Takerov otac. Rekao mi je kako je Taker bio poprilično depresivan i da je želeo da umre i da se bacio pod automobil.Čovek mi je objasnio da su pokušavali da pošalju Takera kod psihijatra, ali bilo je prekasno. Nisam mogla da dišem, bilo je zaista strašno."Kada se smirila, Aleks je pozvala Takerovu majku u SAD, ali ona joj je rekla da je njen sin živ i zdrav i da nemaju pojma o čemu priča. Rekli su joj i da je Taker rekao da su raskinuli kada je ona otišla iz SAD, a gospodin - koji živi u kući od 650.000 funti priznao je svoju prevaru tvrdeći da je bio "uplašen".

"Ja sam grozna, grozna osoba. Znam da nije trebalo da joj kažem da sam mrtav, ali nisam znao šta drugo da uradim", rekao je Taker novinarki u telefonskom razgovoru."Aleks je neverovatna devojka, ali sam se uplašio i hteo sam da pobegnem od te veze. Ona je išla previše brzo i sa nama u različitim zemljama, bilo je zaista teško.""U tom trenutku sam osetio da ne mogu da joj kažem istinu i samo ako bih uspeo da odložim sve, bilo bi bolje."

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track