(VIDEO) PREVARILE SU SVOJE MLADIĆE:  Evo kako su se ovih 10 muškaraca osvetili svojim devojkama
Foto: Profimedia

I ŽENE VARAJU

(VIDEO) PREVARILE SU SVOJE MLADIĆE: Evo kako su se ovih 10 muškaraca osvetili svojim devojkama

Ludi svet -
Kada je prevara u vezi tema razgovora, obično se priča o muškarcima koji varaju, ali i žene umeju da budu neverne. I te kako. Ovo je 10 dokumentovanih slučaja muškaraca koji su se osvetili.

1. Jedan mladić je planirao da iznenadi svoju devojku za rođendan, međutim, neposredno pre toga saznao da ga je prevarila. Odlučio je da joj se osveti na nesvakidašnji način. I dalje je ostao pri tome da treba da je iznenadi te joj je rekao da drži oči zatvorene dok ne vidi poklon. Čak joj je otpevao i rođendansku pesmu. Naravno, ona ništa nije sumnjala. Kada je najzad otvorila oči, videla je da su sve njene stvari spakovane u kutije.

Source: Cheating girlfriend gets birthday surprise! by raybyford on Rumble

2. Kristen Stjuart i Robert Patinson, zvezde filmova “Saga sumraka”, važili su za jedan od najlepših holivudskih parova. Kao što je poznato, Roberta je prevarila sa rediteljem Rupertom Sandersom.

Kristen je bila iskrena i obratila se javnosti: "Jako mi je žao što sam opovredila i osramotila sve ljude, kojih se ovo tiče. Trenutna neopreznost ugrozila je stvar do koje mi je najviše stalo u životu, a to je Rob. Volim ga, volim ga, mnogo mi je žao".

Ali je kasnije na Jutjubu objavila zašto je to uradila.

3. Nakon što je Deril iz Ohaja u svojoj sudoperi pronašao činijicu sa ostacima pahuljica, zapitao se da li je neko spavao u njegovom krevetu. Naime, njegova devojka Nikol s kojom je u vezi pet godina ne jede ništa što sadrži gluten pa tako ni pahuljice.

Sumnjičavi Deril nije mogao da se reši lošeg osećaja pa je provalio devojci na Fejsbuk profil dok je ona s prijateljicama bila na koncertu Tejlor Svift.

Imao je šta i da vidi, Nikol ga je prevarila sa šestoricom prijatelja!

Međutim, uspeo je da savlada bes i nije joj odmah rekao da je sve saznao. Hteo je da joj se osveti, a za pomoć se obratio reperu Maku Letalu koji je za njega napravio video.

Mek je repujući na pesmu Tejlor Svift "Blank Space" otkrio kako Deril sve zna, s kim ga je Nikol varala i kad je to shvatio, a na kraju je i Nikol preneo njegovu poruku - ostavlja je.

4. Ona je Nina, ali momak pored nje nije njen muž, iako ima muža!

Jedan muževljev prijatelj je kamerom sve snimio, i postavio zapis na internet. Momak koji snima je najbolji prijatelj i kum njenog supruga."Ko je taj momak? To nije tvoj muž? Momak, tebe ne krivim", rekao je kum, dok je švaler pokušao da se sakrije. "To je dobra ideja, ne krivim te, ja sam Džejms, bio sam njen kum. Ovo je Nina, supruga mog najboljeg prijatelja", upoznao je muškarca, inače konobara, a onda im poželeo laku noć.

5. Momak koji je saznao da ga je devojka prevarila uz pomoć dva drugara rešio je da joj se osveti. Dok je jedan od njegovih drugara sedeo sa njom u dvorištu nečega što deluje kao škola ili fakultet, momak je sa flašom jogurta prišao otpozadi.

6.Alek je saznao da ga Nil, devojka koju je već neko vreme planirao da veri, vara sa čovekom po imenu Tomas Ru. Ali, on nije pobesneo i izbacio njenu odeću van kuće, već je smislio osvetnički plan. Čitavu kuću je ukrasio mirišljavim svećama, cvećem... Sve je bilo namešteno tako da Aleks pomisli da će Nil definitivno odrediti datum njihovog venčanja.

Međutim, dok je čitala pismo, shvatila je da je ostavljena. Nil je za to vreme već spakovao svoje stvari u kola, bacio joj ključ od kuće u sanduče i krenuo u bolju budućnost

7. Jedan mladić je sumnjao da ga devojka vara, pa je odlučio da to i dokaže. On je na društvenoj mreži "Snapchat" kreirao lažni nalog, a slike je pozajmio od svog prijatelja. Odmah je stupio u kontakt sa svojom devojkom predstavljajući pod drugim imenom.

Ona je pala na njegovo udvaranje, te mu je poslala svoje golišave fotke, a tim nepromišljenim ponašanjem mu slomila srce. Mladić je njene fotke sačuvao i okačio na svoj Fejsbuk. Tada je i "tagovao" prijatelja, čije je fotografije pozajmio za kreiranje lažnog identiteta.

"Ove fotke su namenjene tebi. Konačno sam je uhvatio dok sam se pretvarao da sam ti, druže, završio sam sa njom", napisao je on uz svoju objavu.

Foto:Snapchat/screenshot
Foto:Snapchat/screenshot

8. Na venčanju dvoje ljudi dogodilo se nešto zaista neočekivano i ispostavilo se da je to bila prava noćna mora za mladu. Kada je sveštenik počeo da govori, mladoženja ga je grubo prekinuo i zamolio da kaže par reči pred svima. Devojka se samo smejala i nije imala pojma šta je on pripremio. Rekao je gostima da otvore koverte koje se nalaze ispod njihovih sedišta da vide poklon koji je on pripremio za njih. Dao je koverat i svom kumu. Svi su ostali u šoku kada su videli fotografiju mlade i kuma u intimnoj sceni. On je napustio verenicu jakim šamarom zbog onoga šta je uradila i otišao je sam na medeni mesec. Ovo je zaista bilo iznenađenje koje je pripremio na dan venčanja. I najbolji poklon koji je mogao da pruži svojoj prevrtljivoj verenici.

I ako je ovo samo insert iz filma "Umetnost putovanja", daje sjajnu poruku svima da budu verni svom partneru ako ne želite da vam se upravo ovako nešto dogodi.

9. Strpljenje je ponekad veoma bitna stvar. Ovaj čovek je to i dokazao. Kada je saznao da ga je devojka prevarila, nije hteo da svoje frustracije i bol pokaže odmah, već je sačekao dan zaljubljenih. Snimak koji je podelio na Jutjubu prikazuje situaciju u kolima gde je svojoj devojci uručio poklon u kutiji u obliku srca. Devojka je delovala veoma uzbuđeno, sve dok nije otvorila i videla da se unutra nalaze bubašvabe.

10. Jedan čovek bio je siguran da ga devojka vara, a da bi bi potvrdio svoje sumnje, odlučio je da nenajavljeno uđe u kuću sa sa kamerom. Iako su mu pričali da ga devojka vara, nije verovao svojim prijateljima. A tek kada mu je cimer javio šta se događa u spavaćoj sobi, čovek je saznao istinu.

Ona ga je prevarila sa momkom kog je upoznala te noći u gradu i povela sa sobom kući. Ono što je šokantno je njena reakcija jer je ona reagovala kao da je uopšte ne dotiče to što je njen dečko tu i što je uhvatio na delu. Ona je samo mirno ležala u krevetu. Bez reči.

U nekom trenutku besan momak je pitao ljubavnika da li je znao da je sa devojkom koja je u vezi, a on je samo slegnuo ramenima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track