SIN JE NESTAO U ŠUMI: Porodica je onda dobila jako čudnu sms poruku...
Foto: Ilyke.com

Znak od Boga?

SIN JE NESTAO U ŠUMI: Porodica je onda dobila jako čudnu sms poruku...

Ludi svet -
Brajden Nilson, 14-godišnji dečak iz Blafdejla, Juta otišao je u lov sa nekoliko starijih prijatelja. Kada se odvojio od grupe po jezivo hladnom vremenu, izgubio se toliko da je i sam pomislio da će umreti. Na sreću, nije!

"Stvarno sam pomislio da je trebalo da umrem", rekao je Brejden za ABC vesti."Počeo sam da ispaljujem metke iz svoje sačmare i ispucao sam oko 25 njih. Počeo sam da plačem i izbezumio sam se."Brajden je mogao da vidi iz daljine grupe tragača, ali nije mogao da ih dozove. On je vikao upomoć, ali niko ga nije čuo. Onda je smogao snage da pošalje sms poruku svom bratu, "Dobro sam, mnogo te volim", ali niko nije mogao da ga nađe. Probao je da pozove i policiju, ali prijem je bio jako loš. Onda je video nešto u daljini; za Brajdena, to je bio znak lično od Boga.

"Video sam par svetala. Počeo sam da hodam prema njima. Mislim da me je Bog vodio celim putem i mislim da mi je on poslao pomoć", rekao je dečak. Kada su ga pronašli policajci, on je bio 50 milja udaljen od kuće i 11 milja od grupe prijatelja. Brejden se vodio kao nestao 28 sati i imao je znake hipotermije i halucinacije od umora. Posle nekoliko dana u bolnici, porodica je srećna što se napokon vratio kući.

"Moj sin ima jaku volju i jako je tvrdoglav. Ako je iko to mogao da preživi, to je onda on. Moja druga deca verovatno ne bi uspela", rekla je njegova majka Šejla.

(Foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track