(FOTO) MRZE ME JER SAM PREZGODAN: On je kralj selfija, jednom nedeljno se fenira i depilira obrve
Foto: Printskrin Instagram

Hunaid Ahmed

(FOTO) MRZE ME JER SAM PREZGODAN: On je kralj selfija, jednom nedeljno se fenira i depilira obrve

Ludi svet -
Hunaid Ahmed iz Engleske ima 21 godinu i sebe naziva kraljem selfija, a kada pogledate njegove fotografije sve će vam biti jasno.

On sate provodi sređivajući se i pozirajući za društvene mreže a svoju opsednutost izgledom objašnjava kao rezultat vršnjačkog maltretiranja koje je doživljavao u školi.

A photo posted by Junaid Ahmed (@modeljunaid) on Sep 25, 2015 at 10:57am PDT

Hunaid je proveo četiri godine u potrazi za savršenom frizurom i kada je pronašao, nastavio je da putuje iz Londona u Piterboro jednom mesečno samo zbog šišanja.

A photo posted by Junaid Ahmed (@modeljunaid) on Jan 11, 2015 at 2:28pm PST

"Za mene, život je modna pista, a svaki dan foto sešn", rekao je Hunaid. On jednom nedeljno ide na tretmane lica, feniranje i depilaciju obrva, a ovakvom negom retko koja žena bi mogla da se pohvali. Pre nego što se vratio u rodni Piterboro, Hunaid je tri godine živeo u Londonu gde je studirao modni dizajn i sklanjao se od demona prošlosti.

Sunday pamper sesh thank you beaut @lindseyg90 for the eye mask

A photo posted by Junaid Ahmed (@modeljunaid) on Sep 6, 2015 at 12:49pm PDT

"To je bio najgori period mog života. Zlostavljali su me. Nije im se sviđao moj izgled, a bilo je očigledno da sam jedan od najzgodnijih u školi. Zato mi nos ovako izgleda, lomili su ga dvaput, ne jednom", podseća se Hunaid školskih dana.

A photo posted by Junaid Ahmed (@modeljunaid) on Nov 7, 2014 at 3:18am PST

Na svom Instagramu, Hunaid deli sa pratiocima rezultate strog režima ulepšavanja, postavljajući selfije. "Smatram da sam poznata ličnost na Instagramu. Imam 50.000 pratilaca... Kome treba seks kada postoje tretmani ulepšavanja", kaže on.

A photo posted by Junaid Ahmed (@modeljunaid) on Jan 23, 2016 at 12:01pm PST

Sudeći po najskorijim istraživanjima u Velikoj Britaniji, muškarci sada provode 30 odsto više vremena pred ogledalom nego žene, a u protekloj godini muškarci iz Britanije napravili su više od 600 miliona selfija. Dostojni predstavnik metroseksualaca kojih ima sve više i više je i mladi Hunaid koji nema nikakav problem sa kritikama koje mu upućuju jer je svestan da izgleda odlično, prenosi Dailymail.

A photo posted by Junaid Ahmed (@modeljunaid) on Dec 31, 2015 at 12:58pm PST

Ovaj samouvereni Britanac zvezda je dokumentarne emisije Kanala 4, "Obsessed With My Body", koji se bavi promenama u izgledu muškaraca, a pored njega se pojavljuju i jedan dečko sa poremećajem u ishrani i nekoliko bodibildera.

A video posted by Junaid Ahmed (@modeljunaid) on Nov 26, 2015 at 12:01pm PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track