BILI SU MNOGO ŽEDNI: Rus iz Sibira prokopao tunel ispod radnje i ukrao 60 flaša, znate li čega?
Foto: Profimedia

Šteta od 12.000 rublja

BILI SU MNOGO ŽEDNI: Rus iz Sibira prokopao tunel ispod radnje i ukrao 60 flaša, znate li čega?

Ludi svet -
Žedni Rus iskopao je tunel ispod diskonta pića da bi ukrao 60 flaša votke. Kada su ga uhvatili kako pije sa svojim drugarima, ostalo je samo 10 flaša.
Ilustracija (Foto:Profimedia)
Ilustracija (Foto:Profimedia)

Neimenovani Rus (32), zadržan je u pritvoru u Kiseljovsku na Sibiru, 3.500 kilometara istočno od Moskve. Šteta je procenjena na 12.000 rublja (150 dolara), a ako bude osuđen, ovaj čovek provešće najmanje 5 godina zatvoru, izjavili su iz lokalne policijske stanice.

Diskont pića situiran je u starim barakama, a alarm se upalio 3 puta tokom pljačke, to znači da je čovek u radnju ušao tri puta kroz tunel kako bi uspeo da iznese sve flaše. Svaki put, čuvar je došao do prodavnice ali nije primetio ništa sumnjivo - vrata i prozori su bili netaknuti.

"Istražujući mesto zločina, ustanovili smo da je lopov iskopao tunel ispod radnje, a onda probio pod i ušao u prodavnicu", rekli su iz policije.

Kada su ga policajci pronašli, on je sa svojim bratom pio votku koju je ukrao. Do tada, samo 10 flaša je ostalo, a nesrećni lopov poklonio je većinu flaša svojim prijateljima.

On je inspektorima priznao da je uspeo da iz tri puta ukrade 60 flaša votke.

(rt.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track