MAJKA JE DOZVOLILA ĆERKI DA PRESPAVA KOD DRUGARICE: Sledećeg dana, saznala je jezivu istinu!
Foto: Ilyke

Opasno!

MAJKA JE DOZVOLILA ĆERKI DA PRESPAVA KOD DRUGARICE: Sledećeg dana, saznala je jezivu istinu!

Ludi svet -
17-godišnja Šelbi Lin Alen imala je sjajan život. Bila je zvezda atletike u svojoj srednjoj školi, ali i vrlo uspešan đak.

Za vreme Božićnih praznika, napravila je jednu grešku koja je bila najgora odluka u njenom životu.

Šelbi, dobra devojka i voljena ćerka, pitala je majku, Debi, da li može da prespava kod najbolje drugarice Alise. Debi se odmah sa tim složila. Poznavala je Alisu godinama, a čak je znala i njene roditelje jako dobro. Bila je sigurna da je Šelbi u dobrim rukama.

Šelbi i Alisa se se našle te večeri i izašle da pojedu nešto u tako šopu. Onda, dobile su teksrtualnu poruku od još jedne prijateljice - u ovoj priči nazvačemo je "Džejn". Džejn je provodila veče sa roditeljima i starijom sestrom i pozvala je Šelbi i Alisu da joj se pridruže.Napisala je i da je malo popila sa svojom porodicom...

Alisa i Šelbi su otišle kod Džejn kući. Kada su stigle, družile su se, ali nije bilo nikakvog alkohola. Džejnini roditelji su otišli u krevet oko 1 ujutru i jasno su upozorili devojke da ne pipaju alkohol. Predložili su devojkama da osu na spavanje u neko normalno doba.Kada su roditelji zaspali, stvari su počele da izmiču kontroli. Tri devojke započele su žurku. Bio je otvoreni bar u kući, a one su odlučile da se malo zabave.Šelbi je izjavila da je imala za cilj da popije 15 šotova votke. Imajte na umu da je Šelbi mršava i da nije znala ništa o opasnostima trovanja alkoholom.

"Ja zaista ne znam odakle joj ta brojka u glavi", rekla je Alisa."Možda je videla kako neko to radi na žurki. Šelbi je sportista, ona ima borbeni duh. Svi smo joj rekli da je to loša ideja, ali ona je bila odlučna da postigne svoj cilj."Do 1:58 ujutru, Šelbi je dostigla svoj cilj sa 15 votki. Njene poruke prijateljima bile su sve nerazumnije i bilo je jasno da je alkohol preovladao njenim telom.Što je još gore, njoj je pozlilo i otišla je u kupatilo da povraća. Kada se onesvestila, Džejn je popela u čučanj na šolju i proveravala je svako malo.

Posle nekog vremena, Džejn je primetila da nešto nije u redu. Poslala je poruku svom drugu i zamolila ga je za pomoć. Znala je da nešto nije kako treba."Neće da se otrezni, izbezumljena sam i ne znam šta da radim, molim te pomozi mi"On se ponudio da dođe, ali morao je da kaže ocu gde ide. Džejn je tada odlučila da batali tu ideju, a momak je poslao još jednu poruku: "Šelbi, otrezni se :)"Sledećeg jutra, u 8 sati, Džejn je rekla tati da je Šelbi pozlilo. Nije bilo nimalo panike ili opasnosti u toj izjavi, pa Džejnin otac nije mislio da je u pitanju ništa strašno.

Međutim, kada je video njeno stanje, hitno su je odvezli u bolnicu gde je došla svesti. Šelbi više nikada neće napraviti takvu grešku!

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track