1912. GODINE JEZIVO UBISTVO SE DESILO U OVOJ KUĆI: Sada tu možete da prespavate! Horor!
Foto: Viralnova

Još i da platite!

1912. GODINE JEZIVO UBISTVO SE DESILO U OVOJ KUĆI: Sada tu možete da prespavate! Horor!

Ludi svet -
Nema mnogo ubistava sekirom u današnje vreme. Naravno, ima dosta ubistava iz pištolja i jezivih nesreća, ali retko ubistva sa sekirom. Pre jednog veka, ipak, dešavala su se stalno.

Jedno od najbrutalnijih ubistava ove vrste desilo se 1912. godine u malom gradu Viliska, Ajova.U Viliski, porodica Mur bila je uticajna i voljena.

U vreme ubistva 1912. godine, bilo je 6 članova porodice u Mur kući: Džozaja, Sara i njihovo 4 dece, Herman Mongomeri, Meri Ketrin, Artur Bojd i Pol Vernon.U večeri 9. juna 1912. godine, oni su se kasno vratili kući iz crkve u kojoj su imali obaveze. Sa njima su kući došla i deca njihovih prijatelja, Ina Mej i Lena Gertruda Stilindžer.

Kada su svi zaspali, ubica je napao!

Prema policiji, osoba je išla od sobe do sobe, brutalno ubijajući svaku osobu u kući. Čudno, ubica je koristio tupi deo sekire za ubistvo većine žrtava. Oštar deo je iskoristio samo na majci i ocu. Količina pikavaca pronađenih na tavanu sledećeg jutra pokazala je policiji da se ubica krio gore neko vreme, čekajući da svi odu na spavanje.U jeku ovog brutalnog ubistva, grad je bio pod opsadom medija. Ipak, policija nije uspela da pronađe osumnjičenog.

Veliki broj osumnjičenih bio je priveden na ispitivanje, a neki su bili i na suđenju zbog ubistva. Nažalost, svako od njih je imao dobar alibi. Ubica sekirom nije nikada pronađen.

Ako ikada budete prolazili Ajovom, možete da prenoćite baš u kući Murovih. To je sada motel sa doručkom i spavanjem!

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track