PRIČA O SMRTI KLERVIUSA NARCISA: Da li je ovo dokaz o postojanju pravih zombija?
Foto: Viralnova

Sablasno!

PRIČA O SMRTI KLERVIUSA NARCISA: Da li je ovo dokaz o postojanju pravih zombija?

Ludi svet -
Uprkos potpunoj fasciniranosti društva sa zombijima, teško je naći bilo koga ko zaista veruje da su oni pravi. Ali šta ako vam kažemo da postoji priča koja može da bude dokaz o postojanju pravih zombija?

Svete, upoznaj Klerviusa Narcisa.Narcis je živeo na ostrvu Haiti u malom selu Lester. Iako je bio savršenog zdravlja, Narcis se jednoga dana razboleo 1962. godine.

Kada ga je porodica odvela u bolnicu, doktori su se sapleli o njegovu misterioznu bolest. Davali su mu antibiotike i poslali ga kući. U roku od 24 sata, Narcis je umro. Bar su to svi mislili tada.Kako se ispostavilo, Narcis nije bio mrtav kao što je njegova porodica mislila.

Narcis je kasnije ispričao da je bio potpuno svestan svog okruženja kada su svi mislili da je mrtav, ali on nije mogao da se pomeri. Kada su ga sahranili, on kaže da ga je nekoliko ljudi iskopalo i dali su mu neke travke za kontrolu uma. Posle toga, odveli su ga na tajnu plantažu šećera gde je radio zajedno sa kolegama "zombijima" 2 godine.On i ostatak robova dobijali su redovno tu drogu.

Nakon 2 godine ropstva, vlasnik plantaže je iznenada umro. Iznenadna smrt izazvala je problem sa nabavkom droge. Kada je droga izašla iz njegovog sistema, Narcis je povratio kontrolu uma i pobegao.Tokom sledećih 18 godina, Narcis je krio svoj identitet, sve do smrti njegovog brata. Narcis tvrdi da je njegov brat bio osoba koja je odgovorna za njegovo trovanje i prodavanje u roblje.

Kada je njegov brat umro, Narcis se vratio kući i napao svoje rođake. Nema potreba da se kaže da su oni bili sumnjičavi prema čoveku koji je tvrdio da je njihov davno preminuli rođak. Ipak, on je bio u stanju da odgovori na brdo pitanja sa informacijama koje bi samo pravi Narcis znao.Istraga o Narcisovoj priči od strane nekoliko američkih istražitelja 1980. godine, iznenađujuće je zaključila da je Narcis veoma moguće govorio istinu!

Mnogi savremeni naučnici ipak odbacuju ovu teoriju. Oni krive neprofesionalne doktore za ono šta mu se dogodilo.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track