UPOZNAJTE MERI BEL: 10-godišnja prostitutka ubica koja je dobila drugu šansu u životu!
Foto: Firsttoknow

Promena!

UPOZNAJTE MERI BEL: 10-godišnja prostitutka ubica koja je dobila drugu šansu u životu!

Ludi svet -
Čudno je i da se pomisli o devojčici koja je nekoga udavila, a kamoli dvoje ljudi, ali to je upravo ono što je Meri Bel uradila kada je imala 10 godina.

Prvo ubistvo Meri je počinila 25. maja 1968. godine, dan pre svog 11. rođendana: zadavila je 4-godišnjeg Martina Brauna u napuštenoj kući. Nije najjasnije zašto je počinila ubistvo, ali zna se da je to uradila sama.Ona je čak provalila i demolirala sirotište i ostavila poruku u kojoj priznaje ubistvo, ali policija je mislila da je reč samo o šali.

Drugo ubistvo odigralo se 31. jula 1968. godine. Ovoga puta, Meri je nagovorila prijateljicu Normu Džojs Bel (nisu u srodstvu) da joj pomogne da ubiju još jednog dečaka, trogodišnjeg Brajana Hava.Nakon što ga je ubila, Meri se vratila na lice mesta i izrezbarila "M" na njegov stomak. Sa makazama isekla je njegovu kosu, izgrebala noge i odsekla penis.Šta je moglo da natera devojčicu da ubije na ovakav način? Pa, Merina majka, Beti, bila je ekstremno nasilna prostitutka i domina. Redovno je terala ćerku da ima seks sa klijentima počevši od njene četvrte godine. Beti je nekoliko puta pokušala da otruje i ubije Meri. Planirala je da ubistvo deluje kao nesreća, ali nikada nije uspela da ubije ćerku.Na primer, Meri je "slučajno pala sa prozora", ali je preživela, a onda je "slučajno popila previše tableta za spavanje", a kada su drugi videli kada joj daje tablete, ona je rekla da su to bonbone.

Uprkos svom tragičnom detinjstvu, Meri je bila optužena za dva ubistva 17. decembra 1968. godine. Sudija, Džastis Kjuzak, verovao je da Meri ima klasične simptome jednog psihopate. Takođe ke osećao da je ona "velika opasnost za drugu decu."1980. godine, Meri je puštena iz Aškam Grejndž zatvora nakon 12 godina. Dopušteno joj je da uzme drugo ime i anonimnost kako bi mogla da započne nov život. 4 godine kasnije dobila je ćerku. Njena prošlost bila je tajna, sve do 1998. godine kada su je pronašli novinari.Meri i njena ćerka morale su da napuste svoj dom sa pokrivačima preko glava kako bi se sakrile od medija. Iako je njenoj ćerki dozvoljena anonimnost do 18. godine, Meri se borila na Vrhovnom sudu Engleske da zadrži privatnost svoje ćerke. Dobila je slučaj.2009. godine, pisalo se da je Meri postala baka. Navodno bila je fantastična majka i baka, bez obzira na njenu prošlost.

(FirsttoKnow)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track