6 NAJNEVEROVATNIJIH MESTA ZA ŽIVOT: Za sve njih postoji samo jedna caka...Evo zašto ne možete!
Foto: Ilyke

Odustajete sigurno!

6 NAJNEVEROVATNIJIH MESTA ZA ŽIVOT: Za sve njih postoji samo jedna caka...Evo zašto ne možete!

Ludi svet -
Postoje fantastična mesta za život i svi mi verovatno sanjamo o nekom, međutim čak i da imate bezobrazno puno novca, na nekim mestima jednostavno ne možete da živite!

Svako od mesta sa liste ima jednu caku: da li biste mogli da je prevaziđete, pitanje je.1. Plejboj vilaŠta je to: Legendarna Plejboj vila, sazidana je 1927. godine. To je mesto na kom je napravljeno bezbroj fotografija i žurki na kojoj su bile najlepše žene sveta.Cena: 200 miliona

Caka: Pa, osim astronomske cene, imaćete večnog cimera - Hju Hefnera. U ponudi stoji da gospodinu Hefneru, sada 89, bude omogućeno da tamo žiivi do kraja života. Potencijalnim kupcima takođe nije dozvoljeno da zavire u njegovu spavaću sobu.

2. Grad duhova Garnet, MontanaŠta je to: Montano je jedno od najočuvanijih rudarskih gradova u SAD. Biro za zemljište traži volontere koji bi tamo ostali mesec dana. Postoji salon, hotel i još neke istorijske zgrade koje datiraju još iz 1862. godine. Dobili biste svoju kuću, novac za hranu i samo treba da radite do pola 5.Cena: BesplatnoCaka: Osim toga što nema tekuće vode i struje, grad je navodno uklet! Duhovi su viđani, a neki su prijavili da su čuli zvukove klavira iz salona kako svira usred noći.

3. Istorijska plemićka kućaŠta je to: Plemićka kuća stara 300 godina u Oksforširu, rodnom mestu sir Vinstona Čerčila. Ima 8 spavaćih soba, štale i dvorište od 3,5 hektara.Cena: 20-godišnji kredit se daje potpuno besplatnoCaka: Mesto je razrušeno i morate da uložite bar 3 miliona funti kako bi se popravilo.

4. Kuća na SicilijiŠta je to: Grad Gangi, Sicilija, u pokušaju da oživi populaciju, želi da pokloni 200 napuštenih kuća novim vlasnicima.Cena: BesplatnoCaka: Morate da počnete sa renoviranjen u roku od godinu dana, a da sve bude završeno u roku od 3 ( ah da, nemojte da zaboravite i italijansku birokratiju).

5. Smeštaj za studenteŠta je to: Nekoliko Univerziteta, uključujući medicinsku školu u Holandiji i univerzitet u Lionu, Francuskoj i Klivlendu daju studentima malu garsonjeru.Cena: BesplatnoCaka: Živite u domu za penzinoere i morate da provedete 30 sati mesečno kao "dobar komšija" i komunicirate sa komunom.

6. Ceo italijanski gradićŠta je to: Vale Piola, u regiji Abruco u Italiji. Grad ima 11 zdanja uključujući i crkvu. Njegova istorija seže do 1089. godine p.n.e.Cena: 700.000 dolaraCaka: Sve kamene zgrade se urušavaju, a nalazi se usred šume i ne može se prići kolima!

(ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track